Eficienta geamurilor termopan

Doriti geamuri termopan care sa va umple casa cu o lumina naturala frumoasa?

Geamurile termopan reprezinta cea mai utilizata solutie pentru ferestre si se gasesc in aproape fiecare casa. Pe piata exista numeroase modele de geamuri termopan ce au la baza variate tehnologii menite sa imbunatateasca coeficientul termic si sa aiba un aspect estetic placut.

Cu siguranta te-ai convins in timp cat este de important sa investesti in deschideri de calitate pentru casa ta. Un ansamblu configurat gresit sau din elemente de calitate inferioara afecteaza intreaga locuinta prin aparitia condensului si a mucegaiului.

De aceea, investitia in geamuri termopan de calitate este solutia care te fereste de multe neplaceri, contribuind in timp la mentinerea confortului din propria casa, dar si la consolidarea bugetului destinat economiilor tale.

Alegerea geamurilor de termopan potrivite este o decizie importanta, cu un impact pe termen lung asupra casei tale. Asadar, expertii EuroPlast ti-au pregatit cateva sugestii care iti vor face alegerea mai usoara.

Sfaturi pentru alegerea potrivita a geamului termopan

Geamurile termopan reprezinta un element deosebit de important pentru caminul tau. Asadar, inainte de a le alege consultati tehnologiile profilelor pe care le utilizeaza, de asemenea alegeti cu grija tipul feroneriei astfel incat sa obtineti eficienta termica si functionalitate indelungata.

Acordati de asemenea atentie si modului in care se deschid ferestrele- in functie de alegerea acestor sisteme de inchidere-deschidere veti avea si un confort sporit si o usurinta in manevrare. Mai mult, anumite sisteme de inchidere-deschidere se presteaza mai bine anumitor spatii.

De fapt este foarte important sa stim ca pentru alegerea unei tamplarii PVC potrivite nu e de ajuns sa alegem geamul termopan perfect ci trebuie sa avem mare grija si la urmatoarele elemente: profilul PVC, feronerie, productie, montaj, experienta firmei care comercializeaza ori fabrica produsul.

Sticla termoizolanta pentru case luminoase si confortabile

Dupa cum te asteptai, piesele componente ale unei ferestre trebuie alese cu atentie pentru ca acestea dicteaza gradul de confort al casei tale.

Un element important este sticla termoizolanta care acopera aproape 90% din suprafata unui panou de tamplarie. Daca sticla aleasa este de inalta calitate, atunci ai termoizolatia si fonoizolatia asigurata pentru intreaga casa.

Europlast te surprinde cu pachetele de sticla cu doua sau trei foi. Pentru performanta termica ridicata, sticla este echipata cu baghete de tip distantier termic, al caror rol este sa protejeze de condens si mucegai intreg ansamblu, cat si interiorul locuintei.

Geamurile termopan ornamentale sunt folosite pentru personalizarea locuintei , acest model este perfect si se gaseste in varianta de geam clar sau cu diverse modele si efecte ornamentale de cristal, tip vitralii etc.

Europlast- va ofera o selectie larga de ferestre PVC, disponibile intr-o varietate de stiluri si modele avand la baza materiale de cea mai buna calitate.

Ferestrele PVC cu geam termopan sporesc substantial economia de energie si securitatea proprietatii tale si ofera, de asemenea, un finisaj modern si atragator.

Extrem de durabil, PVC-ul este incredibil de usor de intretinut si multe gospodarii beneficiaza deja de acest material. De ce sa nu te bucuri si tu de el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *