Esti interesat de pardoseli epoxidice? Afla avantajele pe care le ofera

O categorie speciala de pardoseli este cea formata din rasini epoxidice, o solutie simpla si avantajoasa pe care o ai la dispozitie pentru a schimba drastic aspectul unei incaperi. Se preteaza pentru orice tipologie de spatiu, in mod special in domeniul hotelier si in industria cosmetica, dar si in spatiile de birouri sau in aria industriala.

Daca optezi pentru pardoseli epoxidice, ai de partea ta o multime de avantaje, de care te poti bucura pe deplin. Despre toate acestea afli din acest scurt ghid, care vine in intampinarea ta cu toate informatiile despre tipurile de pardoseli si de suprafete moderne. Cu rol functional si estetic, pardoselile industriale cresc valoarea unei locuinte si asigura un plus semnificativ de confort pentru membrii familiei.

Au un aspect greu de egalat

Aplicate in forma lichida, pardoselile obtinute din rasini epoxidice formeaza o suprafata perfect neteda, lipsita de rosturi sau de imbinari. Din acest motiv, sunt rezistente si aspectuase. Se aplica prin pensulare si sunt usor personalizabile, ceea ce le face extrem de versatile. Daca vrei sa pui in valoare orice incapere, e prima optiune pe care merita sa o iei in considerare. De mici dimensiuni sau cu suprafete generoase, camerele se reinventeaza complet cu ajutorul acestui tip de pardoseala. Cu ajutorul lor, poti sa creezi si sa pui in scena un design unic, cu o amprenta personala, care scoate din anonimat orice fel de locuinta.

Sunt foarte rezistente si usor de intretinut

Rezistenta este o alta caracteristica esentiala a acestui tip de pardoseli. Fac fata cu brio tuturor solicitarilor mecanice si concep o zona recreativa fara prea mari eforturi. In insitututiile publice, in spatiile comerciale, in showroom-uri sau in aeroporturi sunt foarte intalnite, si nu numai din considerentul estetic. Frecventa lor este asigurata si de usurinta in intretinere. Aceste pardoseli isi pastreaza aspectul inedit, indiferent de conditiile la care sunt supuse: trafic intens sau stres mecanic. Datorita usurintei in intretinere se aplica si in spatiile unde normele si rigorile in igiena sunt drastice si lipsite de echivoc. Un alt motiv de apreciere!

Au proprietanti antiderapante

Daca vei opta pentru un model de ultima generatie de pardoseli epoxidice, cum ar fi MASTERTOP 1273, te vei putea bucura de o suprafata omogena, cu proprietati antiderapante. Grosimea este variabila, iar posibilitatile de finisaj multiple. Siguranta pe care o confera aceste suprafete este un avantaj, fiind solutia ideala pentru a proteja camerele de depozitare din industria alimentara. Aceste pardoseli sunt o buna solutie pentru incaperile cu structuri si forme complexe, datorita modului de aplicare prin pensulare. Ei bine, ai toate motivele sa te bucuri pe deplin de rolul practic si estetic al acestor suprafete deosebite.

Pardoseliindustriale.ro, numarul 1 in pardoseli epoxidice

De peste un deceniu activeaza in domeniul pardoselilor, iar portofoliul lor este cu adevarat impresionant. Pardoseliindustriale.ro aduce calitatea la un alt nivel, prin materialele de calitate, expertiza specialistilor si solutiile de ultima generatie. Preturile sunt competitive, iar rezultatele fara compromis.

Daca iti doresti lucrari impecabile in domeniul pardoselilor, primii pe care trebuie sa ii suni sunt cei de la compania Pardoseliindustriale.ro. Lucrarile lor sunt un etalon in domeniul constructiilor, indiferent ca vorbim de proiecte rezidentiale sau de proiecte industriale. Aceste pardoseli industriale pe care le executa rezista la socuri mecanice si la socuri termice, la stres mecanic sau la trafic intens. Au un aspect extraordinar si sunt practice. Merita din plin!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *