Esti un tanar antreprenor care isi mobileaza biroul? Ce tip de fiset metalic sa alegi

Esti un antreprenor aflat la inceput de drum si ai ajuns la etapa in care trebuie sa mobilezi spatiul de lucru? Pe langa birouri, exista si un alt obiect de mobilier esential pentru buna desfasurare a activitatii firmei tale si pentru cresterea productivitatii angajatilor. Este vorba despre un fiset metalic.

In DEX, fisetul este definit drept un „dulap metalic folosit pentru pastrarea in siguranta a unor acte, dosare, documente etc”. Cu toate acestea, in oferta furnizorilor profesionisti, asa cum este OfficeClass – magazinul online de papetarie, birotica si mobilier de birou nr 1 din Romania – exista atat dulapuri metalice, cat si fisete metalice. Prin urmare, trebuie sa intelegi foarte clar care este diferenta dintre ele.

Astfel, dulapurile au utilizari multiple, putand fi folosite atat pentru depozitarea sculelor si uneltelor, cat si pentru substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti. Pe de alta parte, un fiset metalic este dedicat organizarii si arhivarii actelor, contractelor si altor documente esentiale pentru activitatea unei companii, insa care nu sunt folosite in fiecare zi.

Chiar daca are o singura utilizare, fisetul metalic se prezinta sub diverse forme, dimensiuni si compartimentari. La OfficeClass, gasesti fisete cu 1 – 2 usi si cu 1 – 4 polite care pot sustine pana la 60 de kilograme fiecare. Dimensiunile acestor obiecte de mobilier variaza intre 800 x 350 x 600 mm si 1.000 x 400 x 1.800 mm, iar culorile in care sunt disponibile sunt: albastru, galben, gri, portocaliu, rosu si verde.

Iata in continuare cateva modele de fiset metalic disponibile in oferta OfficeClass:

  1. Fiset metalic cu un raft

Acest model ECO+ are o dimensiune de 900 x 400 x 900 mm si o polita care poate suporta pana la 35 de kilograme. Fisetul este realizat din tabla calitatea I, sudata, cu o grosime de 0,7 mm, si are o utilizare atat comerciala, cat si industriala. Produsul este vopsit ignifug in camp electrostatic de culoare gri.

2. Fiset metalic cu 3 rafturi + CADOU

Acest model are o dimensiune de 900 x 400 x 1.800 mm si este prevazut cu trei polite reglabile pe inaltime. In plus, acest fiset adaposteste un seif metalic prevazut cu 2 usi si 2 chei. Atentie! Daca achizitionezi acest obiect de mobilier, primesti cadou 5 bibliorafturi, care te vor ajuta sa sortezi si sa gestionezi mai bine documentele firmei tale de-a lungul activitatii acesteia.

3. 11 Fisete metalice cu 4 rafturi la pret de 10

Aceste fisete metalice de uz general, pe soclu, au o structura de rezistenta realizata din tabla de otel calitatea I. Ele sunt prevazute cu usi dublu ranforsate, dotate cu fante de aerisire si balamale interne antiefractie. Inaltimea acestor obiecte de mobilier de birou este de 600 x 400 x 1.800 mm, ele fiind prevazute cu cate 4 polite care pot sustine pana la 35 de kilograme. Atentie! Daca achizitionezi 10 astfel de fisete de la OfficeClass, primesti inca unul cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.