Eu, sportul și pariurile

Când eram mai mic jucam fotbal. După ce am ajuns la liceu și am început să mă ocup de site-uri, m-am cam lăsat de fotbal și sport în general.

Îmi aduc aminte cu plăcere de profesorul meu de informatică ce mi-a dat un impuls, o idee de a merge pe drumul ăsta.

A început să se laude cu Google Adsense, a început să spună că se pot câștiga bani mulți din site-uri, din bloguri.

Păi mi-am tras și eu un blog gratis pe blogspot și am început să scriu. De mic am fost pasionat de scris și citit, doar am fost tocilar ceva vreme. Până să descopăr calculatorul citeam tot ce prindeam.

Primul site l-am făcut pe yolasite , numai site nu se putea numi. L-am împodobit cu tot felul de widget-uri. Vroia să fie site pentru un radio online. Când eram mai mic mă distram online foarte mult. Mă ocupam de un radio online. Puneam muzică, dădeam dedicații, citeam știrile. Radioul a fost și va rămâne pasiunea vieții mele.

Am fost în Tabăra Națională de Jurnalism de la Muncel. Ne-au dus pe la TVR Iași și Radio Iași. Credeți-mă că abia am așteptat să întrebe dacă vrea cineva să intre în direct din grămada de oameni ce eram în studio. Eu am sărit repede, le-am spus că vreau să intru în direct. Țin minte că am avut emoții dar m-am redresat și am început să vorbesc. Pentru mine a fost o bucurie imensă. Visul s-a împlinit.

Primul blog serios nu l-am făcut cu gândul de a face bani. L-am făcut cu gândul de a avea unde să-mi spun părerile în legătură cu ce se întâmplă prin țară.

Am fost și voi rămâne un curajos, nu pot să trăiesc după regulile altora. Am lucrat 4 ani în fabrică. Dacă mai stăteam un an cred că o luam razna. Acum trebuie să mă refac, să scap de stresul acumulat, să-mi revin la normal.

M-am hotărât să mă ocup doar de scris și promovare online. Și da, trebuie să mă apuc și de sport. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc. Sportul ne ajută să ne dezvoltăm fizic și psihic. Nu cred că o să mă reapuc de fotbal. Nu-mi mai place. Am niște ghete fotbal ce-mi aduc aminte de sportul ăsta. Mi-a trecut prin cap să mă apuc de arte marțiale. Încă nu m-am hotărât. O să mă gândesc puțin. Dacă o să-mi dau seama că trebuie să fac asta, cu siguranță o să mă înscriu și o să dau tot ce am eu mai bun. Sunt foarte ambițios. Când îmi pun în minte să fac ceva, lupt până obțin ce-mi doresc.

Mă apucasem să joc la pariurile sportive. După ce am pierdut banii m-am lăsat. Mi-am dat seama că n-am cum să ies câștigător.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *