Eurosurvey urmareste comportarea in timp a constructiilor cu un grad inalt de precizie

Un proiect de constructii trebuie sa aiba parte de verificari si evaluari nu doar in timpul realizarii sale, ci si dupa finalizare, urmand ca mai apoi acestea sa fie efectuate periodic. In acest mod se asigura faptul ca procedurile au fost executate corect si nu au aparut nereguli pe parcurs in asa fel incat toate standardele de siguranta si calitate sa fie atinse. In acest sens, Eurosurvey va pune la dispozitie servicii profesionale la care puteti apela pentru a va asigura ca fiecare detaliu urmeaza o traiectorie corecta. Urmarirea comportarii in timp a  constructiilor este esentiala si poate tine la distanta numeroase riscuri si pericole care in alte conditii ar fi dificil de identificat.

Ce este urmarirea comportamentului in timp al constructiilor?

Acest procedeu este caracterizat printr-un ansamblu de masuratori si verificari efectuate frecvent asupra tasarilor si fisurilor unor constructii.

De ce este necesara pentru un proiect reusit?

In primul rand, cu ajutorul acestei proceduri nu se garanteaza doar efectuarea unei constructii reusite, ci si pastrarea sa de-a lungul timpului in conditii optime de exploatare, astfel incat incidente, accidente, defectiuni sau avarii sa poata fi preintampinate pentru a li se minimiza sau chiar elimina impactul. Rolul principal este acela de a evita orice tip de pierdere, inclusiv materiale sau umane.

In cazul in care exista nereguli, acest serviciu ajuta sa fie depistate si mai apoi sa se creioneze un eventual plan de actiune catre rezolvarea lor, totul in conformitate cu actul normativ care reglementeaza procedurile.

Cum te poate ajuta Eurosurvey in acest demers?

Eurosurvey va ofera ajutor suplimentar in acest sens si configureaza o oferta completa de servicii de urmarire constructii utilizand metoda nivelmentului geometric. Se utilizeaza tehnologii de ultima generatie, cu un nivel inalt de precizie, care determina masuratori exacte. Monitorizarea tasarilor si fisurilor se realizeaza atat pentru constructia in cauza, cat mai ales pentru cele invecinate, pentru a promite siguranta deplina. In acest sens,  Eurosurvey se ocupa si de achizitionarea marcilor de tasare care trebuie sa respecte STAS 104493-76, un principiu strict si foarte important pentru a garanta securitatea.

Siguranța și succesul construcțiilor, dar și protecția oamenilor din jurul acesteia este pe mâini bune cu Eurosurvey care ofera servicii de inalta calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *