Evită sancțiunile și beneficiază de ofertele asigurărilor RCA

Atunci când o persoană are în posesie un automobil, pentru acesta trebuie realizate o serie de acte obligatorii pentru a se putea pune în circulație acest autovehicul. Printre acestea se află și tipurile de asigurări RCA care au rol în asigurarea despăgubirii daunelor suferite de victima unui accident, indiferent de gravitatea acestuia.

Dacă nu există o asigurare pentru răspunderea civilă auto pentru automobilul pus deja în circulație, există șanse foarte mari pentru sancțiuni cu amenzi de minim 1000 lei,  reținerea certificatului sau a plăcuțelor de înmatriculare. Acestea vor fi înapoiate după achitarea amenzii și prezentarea asigurării RCA, însă în cazul în care nu este prezentată asigurarea RCA la secția de poliție în maxim 30 de zile de la reținerea actelor, atunci există rsicul ca automobilul să fie radiat din circulație.

Acestea se pot evita de la început foarte ușor prin realizarea unei asigurări pentru răspunderea civilă auto.

Există o varietate de oferte care pot fi puse la dispoziția deținătorilor de automobile de către firmele care realizează asigurări RCA. Le puteti gasi pe toate in acelasi loc, pe site-ul RCAlatineacasa.ro, introducand datele o singura data.

Se poate beneficia de cel mai ieftin RCA dacă se acordă un interes mai mare căutării brokerilor care se ocupă cu asigurări RCA.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.