Evo2 – gelurile semipermanente care iubesc unghiile

Orice femeie care isi doreste o imagine impecabila stie ca manichiura este esentiala pentru a-si exprima feminitatea si pentru a se afisa in societate. De-a lungul timpului femeile au inteles ca nu doar aspectul conteaza, ci si sanatatea unghiilor, de aceea produsele care nu afecteaza patul unghial si care protejeaza unghiile sunt din ce in ce mai cautate.

In prezent, unul dintre cele mai apreciate geluri semipermanente colorate care mentine sanatatea unghiilor este gama de geluri Evo. La o simpla cautare pe Google a unui gel semipermanent colorat, una dintre primele cautari este gelul Evo2 al renumitului brand de produse de manichiura Bio Sculpture.

Cu o istorie de peste 30 de ani, Bio Sculpture este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de produse dedicate manichiurii avand ca principala valoare sanatatea unghiilor. Primul produs dedicat unghiilor a fost Bio Sculpture Gel, un sistem de ingrijire care nu se ciobeste si se indeparteaza prin inmuiere, lasand astfel unghia naturala intacta. Datorita unui proces continuu de cercetare si dezvoltare, gama de produse s-a extins exponential si astfel au aparut gelurile semipermanente Evo2.

Evo Base ofera atat siguranta, cat si performanta datorita contitutului imbunatatit cu Vitamina A si Vitamina E care migreaza in unghie dupa polimerizare. Datorita infuziei de vitamine unghia este hranita si devine mai puternica. De asemenea, Evo Base contine si Keratina, proteina din care este formata majoritatea structurii unghiei. Aceasta faciliteaza schimbul de de oxigen si a vaporilor de apa  pentru a hrani pielea si pentru a ucide bacteriile anaerobe. Chiar daca H2O este o molecula mai mare decat O2, aceasta este mult mai mica decat spatiile mari din structura microscopica a gelului polimerizat si permite moleculelor de vapori de apa sa migreze prin gel.

Evo Base este alegerea ideala pentru orice femeie care isi doareste sa arate impecabil, dar care tine la sanatatea unghiilor ei.

2 comentarii la “Evo2 – gelurile semipermanente care iubesc unghiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *