Farfuriile din lemn de la Faboltray, estetice, dar și practice

Cu siguranță că ai remarcat deja în ultima vreme faptul că vesela din lemn, mai ales farfuriile sau platourile din lemn sunt un must have atunci când vine vorba despre arta aranjării mesei. Farfuriile din lemn de la faboltray srl sunt așezate pe toate mesele moderne, sunt folosite pentru felul principal de mâncare, pentru desert, dar sunt folosite și pe post de farfurii de prezentare sau decor. Este vorba despre un material foarte apreciat pentru latura sa nobilă, călduroasă, naturală și elegantă.

Trebuie să precizăm că tendința este una clară a reîntoarcerii la materialele naturale și că în această optică, lemnul își găsește pe piață locul său bine meritat, fără probleme. Merge de minune cu alte materiale precum ceramica, alama, marmura sau chiar inul pentru o masă cu un plus de caracter și originalitate.

Și un lucru e sigur- cele mai frumoase farfurii de lemn le vei găsi doar la faboltray.

Astfel că, printre tipurile de veselă ecologice, cea din lemn este una indispensabilă. În funcție de stilul pe care l-ai ales, poți decora masa cu farfurii din lemn. Cu elemente naturale, farfuria din lemn va oferi atât un stil rustic, cât și unul ecologic, extrem de autentic.

Alături de fierul forjat sau de inox, farfuria de lemn poate anunța un stil mai industrial. Pe masă, atunci când vrei să obții cel mai frumos decor,farfuriile din lemn pot să fie potrivite cu decorațiuni în nuanțe de negru pentru un plus de efect.

De ce ar trebui deci să alegi și tu farfuriile din lemn? În primul rând pentru autenticitate! Dă și tu dovadă de originalitate și de gust și alege farfuria din lemn pentru mesele tale. Lemnul este un material atipic și plin de caracter și va ști de fiecare dată cum să creeze o ambianță decorativă autentică și inedită.

Fie că este boemă, mai rustică, mai exotică sau mai clasică, o farfurie de lemn se poate folosi pentru toate stilurile.

Este cea mai bună idee deci atunci când vrei să vii cu un plus de originalitate pentru decorul mesei tale și când clasica farfurie din porțelan ți se pare prea tradțională. Pentru o recepție mai mare, o masă mai intimistă sau o cină în familie, un set cu farfurii din lemn va surprinde invitații cu alura sa fascinantă și cu eleganța sa.

Și unul din principalele avantaje ale farfuriei din lemn stă în pluralitatea esențelor de lemn din care poți alege: lemn mai închis sau mai deschis, exotic sau prețios.

Alege deci farfuria de lemn pentru estetica sa, dar și pentru aspectul său robust și ecologic.

Trebuie să alegi și tu farfuriile din lemn, deoarece vesela nu se mai limitează la modele simple și nu mai sunt farfurii simple, ci fac parte din decorul mesei sau al bucătăriei. Ai cea mai diversificată selecție din care să alegi și vesela din lemn nu se limitează la un singur stil. Poți alege modele clasice, modele vintage, grafice sau exotice deci fiecare va găsi cel mai frumos model care îi va fi cu siguranță pe plac.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *