fast and fixed

Fast and Fixed – un sistem revolutionar care iti reface dantura. Iata ce informatii trebuie sa stii

fast and fixed
fast and fixed

Tehnologia avanseaza in fiecare zi, iar in domeniul stomatologiei s-au facut progrese considerabile. Nu mai trebuie sa astepti luni de zile pentru a te bucura de o dantura completa, asa cum se intampla in cazul tratamentului clasic cu implanturi. Sistemul german Fast and Fixed iti ofera posibilitatea sa obtii un zambet perfect in doar 24 de ore!

Daca te confrunti cu lipsa dintilor si iti doresti refacerea imediata a danturii, ai nevoie de acest sistem. In plus, chiar daca in momentul de fata porti o proteza mobila, poti obtine din nou dinti ficsi cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, disponibil in clinicile stomatologice moderne.

Ce este acest sistem revolutionar?

Fast and Fixed este un sistem de implanturi dezvoltat de firma germana Bredent. Aceasta are o experienta de peste 40 de ani in domeniul implantologiei si a pus la dispozitia pacientilor un tratament care sa le ofere dantura dorita in cel mai scurt timp cu putinta. Acest sistem este folosit in intreaga lume si ajuta la rezolvarea chiar si a celor mai grave cazuri.

Tratamentul te va ajuta sa ai o dantura perfecta in doar 24 de ore si nu va necesita zile de concediu pentru recuperare. Vei putea sa iti reiei activitatile zilnice la scurt timp dupa interventie.

In ce situatii sa apelezi la Fast and Fixed?

Acest sistem de implanturi efectuat in cadrul clinicii www.dentalexcellence.ro este recomandat atunci cand exista riscul sa iti pierzi dintii naturali in viitorul apropiat, suferi deja de edentatie partiala / completa sau esti purtator de proteza mobila. Cu ajutorul tratamentului, vei obtine o dantura 100% functionala, puternica, care iti va creste calitatea vietii si stima de sine.

Avantajele incontestabile ale sistemului Fast and Fixed

Iata ce beneficii iti ofera acest tratament, pe langa cele enumerate mai sus:

Dantura noua cu o durata indelungata de viata

Sistemul presupune inserarea in pozitie oblica a doua dintre implanturi, fapt care permite sustinerea unor forte masticatorii mari, asigurand, totodata, si o durabilitate mare a lucrarii. In cazul in care vei investi in acest tratament, te vei putea bucura de rezultatele sale pentru tot restul vietii. Este important, insa, sa tii cont de sfaturile medicului specialist cu privire la ingrijirea noii danturi.

Folosirea unui numar redus de implanturi

Metoda clasica necesita inserarea a 8 – 10 implanturi pe fiecare arcada, in timp ce metoda Fast and Fixed foloseste doar 4 implanturi in mandibula si 6 in maxilar. Asadar, scade radical numarul implanturilor necesare.

Pretul mai avantajos

Pentru ca necesita mai putine implanturi si elimina necesitatea unor interventii stomatologice suplimentare (aditia de os, sinus lifting etc.), tratamentul revolutionar are un pret mai avantajos decat tratamentul clasic cu implanturi.

Prin urmare, pe langa faptul ca vei obtine o dantura noua in doar 24 de ore, vei plati si un pret mai avantajos. Daca iti doresti sa beneficiezi de aceste implanturi, contacteaza clinicile stomatologice Dental Excellence. Aici vei fi tratat de medici cu experienta in domeniu, care au la dispozitie o aparatura de ultima generatie si care iti vor oferi cel mai eficient tratament pentru problema cu care te confrunti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *