Fast Clean – Un nou concept inovativ al curățeniei

În ultimii ani, tehnologia a avansat foarte mult în aproape orice domeniu, iar în ceea ce privește curățarea covoarelor lucrurile nu rămân mai prejos.
Știm foarte bine că sănătatea unei locuințe este influențată în mare măsură de covoarele curate și frumos mirositoare, iar acest lucru necesită mult timp și efort din partea noastră.
În acest sens, Fast Clean, spălătorie covoare Constanța, este dotată cu echipamente avansate, de ultimă generație, ce au rolul de a transforma orice covor într-o mare de curățenie și prospețime.
Experiența personalului de lucru și calitatea serviciilor oferite sunt aspecte foarte importante în ceea ce privește alegerea unei spălătorii de covoare. Foarte importante sunt, însă, și echipamentele utilizate în procesul de curățare a acestora.
Echipamentul de curățare prevăzut cu opt perii rotative cu mișcare și presiune individuală este cel mai modern echipament de spălare din Constanța, curățând covorul atât pe partea din față, cât și pe partea de dedesubt, eliminând astfel orice murdărie. Pe lângă tehnologia avansată, Fast Clean utilizează detergenți de calitate premium, ceea ce înseamnă că orice pată este foarte ușor de îndepărtat.
Alte echipamente moderne pe care Fast Clean le deține și le pune la dispoziția clienților sunt reprezentate de un echipament de desprăfuire prevăzut cu bare metalice ce imită foarte bine procesul de batere a covorului, utilajul pentru centrifugare, camera uscată care are rolul de a usca covorul în proporție de 100%.
Promptitudine, seriozitate și profesionalism – aceasta este deviza după care Fast Clean își desfășoară activitatea zi de zi. Pentru ei, rezultatul obținut după procesul de curățare și mulțumirea clientului sunt scopurile cele mai importante pentru care personalul de lucru își desfășoară activitatea cu pasiune în fiecare zi.
Toate acestea le puteți analiza accesând site-ul lor de prezentare fastclean.ro sau urmărind pagina lor de facebook. Aici puteți vedea și testimoniale ale clienților mulțumiți de serviciile Fast Clean Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *