Fast & Fixed, mai mult decat o denumire: iata marturiile pacientilor!

Fast & Fixed

Sistemul de implanturi dentare de ultima generatie Fast & Fixed reprezinta cea mai avansata tehnologie de care poti sa beneficiezi in prezent. Dezvoltata de prestigioasa companie germana Bredent, aceasta solutie revolutionara iti permite – asa cum indica si numele – sa ai dinti ficsi mai repede decat ti-ai fi putut imagina, adica in numai 24 de ore.

Clinica stomatologica www.dentalpremier.ro iti pune la dispozitie specialisti cu experienta in implanturi dentare, care te pot ajuta sa beneficiezi de avantajele acestui sistem. Dincolo de caracteristicile tehnice ale interventiei, uneori greu de inteles pentru pacienti, cele mai convingatoare sunt marturiile persoanelor care se bucura deja de toate avantajele pe care le ofera sistemul Fast & Fixed. Iata cateva dintre acestea!

Bucuria dintilor noi, la peste 90 de ani: „Imi vine sa chiui!“

Varsta inaintata nu constituie nici pe departe un impediment, pentru a te bucura de dinti noi. O marturie in acest sens este adusa de doamna Elena Pagu, in varsta de 92 de ani, multiplu campion mondial la proba de mars pentru veterani.

Dupa ce a beneficiat de acest tip de tratament la clinica Dental Premier, domnia sa este in deplina masura sa vorbeasca despre diferentele colosale existente intre vechea proteza mobila si noul sistem Fast & Fixed:

„Nu putem sa facem o comparatie. Proteza comporta si o grija anumita si faptul ca trebuie sa o scoti, sa o igienizezi, sa o pui la loc, mai cade cateodata, se mai… eu stiu ce se mai poate intampla daca n-ai dintii ficsi. Poti sa mananci cu ei ce-ti doresti!“.

Sentimentul de satisfactie resimtit dupa interventia definitiva a fost exprimat de doamna Elena intr-un mod cat se poate de graitor, care nu mai lasa loc altor comentarii: „Imi vine sa chiui, imi vine sa sun la toata lumea!“.

Despre interactiunea cu medicii exista, de asemenea, doar cuvinte de lauda: „o clinica in care se combina exigenta, perfectiunea, dorinta de a face bine si harul pe care-l da Dumnezeu in degetele unui om“.

Veniti de pe alt continent, special pentru sistemul Fast & Fixed!

O alta marturie graitoare este cea adusa de sotii Petruta, care au venit tocmai din Canada, special pentru a beneficia de cea mai avansata tehnologie pusa la dispozitie de clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti.

Ceea ce i-a impresionat si pe sot si pe sotie, in egala masura, a fost modul profesionist in care s-a desfasurat intreaga interventie, fara cea mai mica durere si fara vreun sentiment de teama.

In acest sens, domnul Petruta declara: „Am venit fara niciun fel de teama, asta e culmea, si, intr-adevar, nu m-a durut absolut nimic! La un moment dat, ii spuneam sotiei ca am avut tendinta sa adorm in timp ce se lucra! “

Sotia sa isi descrie propria experienta intr-un mod asemanator: „Eu am avut o interventie de 6 ore, pentru ca s-a lucrat si in partea stanga, si in partea dreapta. S-au facut reconstructie si implanturi, dar aici, din cauza unei resorbtii mari de os, a trebuit sa se faca o reconstructie mult mai ampla, o perioada mai lunga de lucru. Interventiile chirurgicale au fost de exceptie, nemaipomenite!“.

Iata concluzia celor doi soti, dupa ce au beneficiat de avantajele sistemului Fast & Fixed: „Fara durere, fara teama, ne-am simtit intr-un mediu sigur, cu oameni pregatiti in jurul nostru. Am fost monitorizati, fara nicio durere, fara niciun stres!“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.