Fear the Walking Dead se întoarce cu episoade noi la AMC! Află când!

Alături de a doua parte a sezonului 7 din „Fear the Walking Dead” revine pe micul ecran, din 18 aprilie, de la ora 22:00!

Eroii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu a doua jumătate a sezonului 7 și noi aventuri, obstacole și provocări într-o lume lipsită de lumină și speranță, în care aerul este la fel de toxic ca și mușcătura monștrilor care-i urmăresc constant. Atmosfera este „și mai” postapocaliptică după ce Teddy (John Glover) a detonat focoase nucleare în Texas la finalul celui de-al șaselea sezon. Episoadele noi sunt difuzate începând cu 18 aprilie, de la ora 22:00, în fiecare zi de luni. 

Cei care au rămas încă în viață după catastrofa nucleară se chinuie și mai tare să supraviețuiască. Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”. Din distribuție fac parte în continuare și Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) și Karen David (Grace). 

În aceste noi episoade au trecut deja luni de la catastrofa nucleară și un singur personaj o duce cu adevărat bine: Victor Strand. Acesta și-a construit un fief în care se poate trăi bine, dar el are acum puterea de a decide cine are șansa să trăiască în continuare – și cine nu. Ceilalți membri ai grupului care se considerau odinioară o familie au suferit enorm, dar sunt în continuare deciși să trăiască, chiar dacă asta ar însemna să cucerească prin forță turnul lui Strand, dar și să continue căutarea pentru Padre, un loc mitic, un posibil paradis, despre care nimeni nu e sigur dacă există cu adevărat. În primul episod, Alicia se refugiază în casa unui străin misterios, iar febra ei devine din ce în ce mai rea, în timp ce Arno o urmărește constant. A venit timpul ca Alicia să decidă cum va face față viitorului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *