Firma de pompe funebre de la Giurgiu asigura transportul decedatilor inapoi acasa

Din pacate, oamenii mor la casele lor, in spitale sau in concedii! Locul decesului poate fi situat la sute sau la mii de kilometri de casa.

Nimeni nu stie nici data, nici ora, nici locul mortii.

Ce faci, cand te-ai dus in vacanta si cel drag moare intr-un accident sau din cauze naturale departe de casa? In presa tiparita am citit un articol despre un cuplu plecat sa viziteze Australia. El a murit in avion, departe de tara si au fost necesare multe formalitati sa fie adus inapoi.

Te afli in Giurgiu si treci printr-o asemenea situatie tragica? Alege firma de servicii funerare Giurgiu prin intermediul numarului unic 07Funerare, care este garantul calitatii si al complexitatii serviciilor.

Din moment ce ai format acest numar, ai urmatoarele garantii:

  1. Ca ti se va raspunde la orice ora, in zi de sarbatoare si ca se vor ocupa de preluarea decedatului, de pregatirea lui, de transport si asigurarea tuturor obiectelor necesare ceremoniei. Toate firmele de pompe funebre non stop Giurgiu din baza de date a dispeceratului national

 pot furniza oricand pachete funerare de servicii complete.

  • Ca decedatul va fi pregatit conform manulalelor de specialitate, fiindca personalul care se ocupa de el este calificat si are si o vasta experienta de partea lui. Au organizat sute de inmormantari inainte sa se ocupe de a ta.
  • Ca iti pot indeplini dorinta asigurand transportul funerar  pe distante de mii de kilometri cu mijlocul de transport dorit. Vrei cu trenul, se vor ocupa de intocmirea formalitatilor si vor manipula sicriul, sa nu fii nevoit sa gasesti oameni care sa urce sicriul in mijlocul de transport, iar la destinatie sa il coboare.

Poti alege avionul sau masinile funerare din flota firmei si vei fi sigur ca sicriul va ajunge intact la destinatie, iar cel din el va parea ca doarme.

  • Machiaj de reconstituire a fetei, in cazul in care aceasta este arsa (deces cauzat de incendiu) sau zdrobita (decesul a survenit in urma unui accident sau prin aplicarea unor lovituri fatale).

De dragul a ceea ce a insemnat decedatul pentru tine, in numele frumusetii sale totale: fizice si spirituale, nu il lasa sa apara nearanjat in fata celor care l-au cunoscut!

  • Pachetele cu mancare buna, variata si sanatoasa care vor fi impartite in memoria lui.
  • Amenajarea corespunzatoare a mormantului de la sistemele care tin pamantul sa nu alunece, iar mormantul nu se va lasa inestetic in timp, pana la grilaj din fier, monument elegant si bancuta pe care se poate aseza vizitatorul.

Este bine sa stii toate acestea din timp, fiindca de multe ori moartea vine ca un hot si ataca pe neprevazute.

Va fi greu sa stii ca ai pierdut pe cineva drag pentru totdeauna, dar te vei linisti, vazand ca organizarea decurge conform graficului, iar cel apropiat are sicriu elegant, cruce corect inscriptionata si imaginea lui de ansamblu este decenta.

Firmele de pompe funebre 07Funerare.ro sunt gata oricand sa pregateasca decedatii pentru ultima calatorie si sa ii duca acasa.

Apelati cu incredere si indepliniti-va in acest mod datoria sacra fata de oamenii importanti din vietile voastre cand au cea mai mare nevoie de voi, fiindca ei nu mai pot face nimic, absolut nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.