pompe funebre bucuresti

Fiti alaturi de cei dragi si lasati o firma de pompe funebre din Bucuresti sa se ocupe de toate detaliile organizatorice!

pompe funebre bucuresti
pompe funebre bucuresti

Durerea resimtita la decesul unei persoane apropiate este coplesitoare si poate pune in dificultate persoanele apartinatoare care trebuie sa se ocupe de organizarea inmormantarii. Acum, insa, se poate apela non-stop la o firma de pompe funebre din Bucuresti care sa se ocupe cu profesionalism, empatie si respect de toate detaliile legale, birocratice si organizatorice.

Aceasta ofera servicii funerare complete si detine logistica si personalul necesare pentru a putea prelua rapid si eficient orice solicitare. Indiferent daca este vorba despre o incinerare sau o inhumare, firma ofera solutii complete si pachete cu produse care contin tot ce este necesar.


Profesionalism, respect si compasiune!
Intrucat are experienta a mii de procesiuni, o firma de pompe funebre Bucuresti precum Casa Funerara Bucur stie cum sa vina in intampinara celor care o solicita. Pe langa asigurarea logisticii necesare si organizarea ireprosabila a inmormantarii, aceasta se remarca prin angajatii pe care ii are. Pe langa profesionalism, atitudinea lor este plina de respect si compasiune si va aduce o mica alinare celor indurerati.

Firma se poate ocupa de obtinerea certificatelor, avizelor si a ajutorului de deces

Organizarea unei inmormantari necesita certificate si avize, iar o firma funerara se poate ocupa si de obtinerea acestora. Indiferent daca este vorba despre certificat de deces, adeverinta de inhumare, certificat de imbalsamare, pasaport mortuar, proces verbal de sigilare a sicriului sau aviz sanitar de transport mortuar, firma se poate ocupa de obtinerea acestora.

De asemenea, poate ajuta la intocmirea dosarului pentru ajutorul de inmormantare si depunerea lui la Casa de Pensii in vederea obtinerii drepturilor financiare cuvenite.

Deloc in ultimul rand, specialistii unei firme de pompe funebre din Bucuresti pot asigura consilierea necesara obtinerii unui loc de veci si se pot ocupa de declararea decesului. Toate sunt servicii care degreveaza familiile apartinatoare de demersuri birocratice complicate si care vor fi de un real ajutor in aceste momentele dureroase.

Pachete complete

Gama de servicii oferite de o firma de pompe funebre din Bucuresti este completa si include tot ce este necesar in cazul unei inmormantari:

  • Toaletarea si asezarea in sicriu a decedatului;
  • Livrarea gratuita a sicriului si a crucii;
  • Transportul persoanelor care participa la inmormantare;
  • Organizarea parastaselor si a slujbelor de pomenire;
  • Organizarea ceremoniei religioase, contactarea preotului si a dascalilor;
  • Repatrierea sau expatrierea decedatului;
  • Preluarea si transportul decedatului de la morga, la capela sau la cimitir etc.

Produse si articole funerare

Indiferent daca este vorba despre o inhumare sau o incinerare, o firma de pompe funebre din Bucuresti poate oferi pachete complete cu produse si articole necesare organizarii evenimentelor. Acestea contin sicrie in diverse modele, garnituri pentru sicrie, cruci din lemn sau din marmura si monumente funerare, lumanari, flori, jerbe si coroane funerare, prosoape, batiste, icoane si iconite, candelabre si felinare, colive si colaci, pachete cu mancare de dulce sau de post si multe altele.

Toate sunt produse de calitate care vor satisface chiar si cele mai exigente asteptari si se pot achizitiona la preturi rezonabile si oneste in pachete personalizate sau separat.

In aceste momente dificile, apelati la serviciile unei firme de pompe funebre Bucuresti. Astfel, veti fi degrevat de toate detaliile birocratice si organizatorice, veti avea timpul necesar pentru a fi alaturi de cei dragi si va veti putea lua ramas bun, asa cum se cuvine, de la persoana trecuta in nefiinta.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *