Fixative ideale pentru bărbați

Fixativele au devenit din ce în ce mai populare și în rutina de aranjare a părului bărbaților. Atunci când vrei ca părul tău să arate bine și să fie bine fixat, fără fire rebele care să îi strice aspectul, trebuie să folosești fixative destinate bărbaților. De aceea, pe parcursul acestui articol vei afla informații despre ce tipuri de fixative poți folosi ca bărbat și cum anume să îți aranjezi părul folosind fixative pentru ca tu să atragi toate privirile.

Nevoile pe care părul tău le are sunt diferite față de nevoile părului pe care îl au femeile, deci și tipurile de fixative pe care trebuie să le folosești sunt diferite. În funcție de gradul de fixare de care ai nevoie pentru părul tău și de aspectul pe care vrei să i-l oferi poți folosi:

  • Ceara de păr: este unul dintre fixativele bune care îi va oferi părului tău textură și definire;
  • Gel pentru păr: este un fixativ care îți va asigura o fixare puternică și îi va oferi părului tău o strălucire intensă;
  • Spuma de fixare: face parte din gama de produse de fixare care îi va oferi părului tău o fixare ușoară și volum fără a încărca părul;
  • Spray pentru păr: care este și el desigur unul dintre fixativele bune pentru tine atunci când vrei să îți fixezi rapid frizura.

Folosind aceste fixative atunci când vrei să îți aranjezi părul zilnic sau pentru o ocazie specială nu vei da greși niciodată, iar cu siguranță nu va exista nici un fir rebel care să strice aspectul părului tău.

Atunci când te pregătești să ieși din casă sau chiar să mergi la un eveniment important, părul tău este unul dintre lucrurile pe care ai grijă să le aranjezi cât mai bine pentru a atrage toate privirile. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de anumiți pași înainte de a aplica fixativele pe părul tău, pași cum ar fi:

  • Spălatul părului: este important ca înainte de a aplica fixative pe părul tău acesta să fie curat;
  • Alegerea fixativului potrivit: este și ea importantă, deoarece în funcție de stilul pe care ți-l dorești și în funcție de tipul tău de păr va trebui să alegi fixative care să se plieze pe aceste cerințe;
  • Aplicarea fixativelor: este etapa definitorie a obținerii stilului pe care ți-l dorești, cantitatea în care vei aplica fixativele alese va face și ea diferența.

Așadar, dacă îți dorești ca părul tău să arate impecabil atunci când ieși din casă sau când participi la un eveniment important și să întorci toate privirile, folosirea fixativelor este cea mai inspirată alegere pe care o poți face. Informează-te permanent despre ce moduri noi de aranjare a părului apar și despre ce fixative poți începe să folosești pentru a le realiza oricât de complicate ar părea pentru tine. Alege ceea ce este cel mai bun pentru tine și părul tău, experimentează și găsește-ți propriul stil cu care nu vei da niciodată greși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *