Olla

Flori de primăvară care fac din orice buchet un cadou minunat

Imaginea cu care asociezi primăvara este întotdeauna însoțită de flori, de aceea este minunat ca în acesta perioadă să te bucuri de oferta de flori de primăvară și să oferi persoanelor dragi ție buchete și aranjamente florale pline de parfum și culoare.

Atunci când ai nevoie de flori speciale pe care să le oferi persoanelor importante din viața ta, tot ce trebuie să faci este să alegi o florărie online și să găsești acele aranjamentele perfecte care să se potrivească cu momentul pentru care sunt oferite.

Alege lalele pentru buchete pline de vitalitate

Atunci când vrei să faci o bucurie cuiva, poți să optezi pentru lalele acestea fiind flori cu o semnificație specială. Desigur, se pot lua în calcul și preferințele destinatarului însă dacă nu știi ce flori să alegi nu vei greși niciodată cu un buchet superb de lalele.

În perioada aceasta sunt recomandate lalelele de orice culoare. Primăvara fiind sezonul lor, le găsești în toate nuanțele și soiurile, având exact dimensiunea și forma potrivită pentru a face aranjamente deosebite.

Lalelele aveau un rol important în Turcia și Persia. Ulterior au ajuns în toată Europa iar Olanda a făcut o adevărată pasiune pentru ele, fiind și astăzi numită “țara lalelelor”.

Lalelele pot fi oferite pentru a siboliza o dragoste absolută, însă în funcție de culoare pot transmite mesaje diferite. Dacă vrei să transmiți ideea de dragoste poți opta pentru lalele roșii, iar dacă vrei să fii elegant și să transmiți opulență poți alege lalele violet. O persoană care primește lalele violet va ști că este foarte specială pentru tine și că se bucură de un respect deosebit.

Atunci când vrei să transmiți bucurie și optimism sau încredere ar trebui să oferi lalele galbene. Lalelele albe pot să fie utilizate cu scopul de a îți cere iertare sau de a transmite un mesaj de mulțumire și de prețuire.

Alege bujori pentru buchete spectaculoase

Bujorul este numit și regele florilor și acest lucru nu este deloc întâmplător. Fiind originar din China, această plantă este foarte prețuită de chinezi și are un rol extrem de semnificativ. În jurul bujorului sunt construite numeroase ritualuri. Pe lângă parfumul florilor, frumusețea lor și simbolistica acestora sunt două elemente foarte importante care fac ca buchetele de bujori să fie speciale.

Bujorii roz sunt semnificativi atunci când vrei să transmiți ideea de iubire romantică și sunt considerați printre cele mai interesante și senzuale flori. Feng Shui spune că florile de bujor roz sunt unele dintre cele mai bune pentru a decora dormitorul și prezența lor este cea care generează armonie. De asemenea, se spune că bujorii roz puși în buchetul de mireasă generează o căsnicie fericită și sunt de bun augur.

Bujorii au fost cultivați la început de elitele solciale și sunt acum un simbol pentru bogăție, sănătate și prosperitate. De asemenea, în Japonia, bujorii sunt se asociază cu onoarea și cu curajul. Semnificațiile acestea sunt date în mod special florilor roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *