Foleste si tu un roll-up pentru promovarea eficienta in offline

Te intereseaza si pe tine promovarea cu roll-up banner

roll-up

Roll-up este un sistem de afisare autonom, retractabil, cu panouri grafice imprimate. Materialul grafic este flexibil si poate fi prins de o rola tensionata cu ajutorul unui arc, permitandu-i sa ruleze in interiorul carcasei sistemului.

Roll-up-ul pastreaza informatiile grafice pe acelasi plan. Dupa utilizare, partile grafice sunt introduse inapoi in sistem si sunt gata pentru transport, depozitare si reutilizare.

Aceste aspecte sunt extrem de importante

Informatii – Informatiile pe care doriti sa apara pe designul dvs. roll-up trebuie sa fie corecte din punct de vedere gramatical si sa atraga atentia, dar nu atat de lungi incat oamenii sa se plictiseasca in timp ce o citesc. Evidentiati caracteristicile produsului care va aparea pe piata, tinand cont de tipul publicului dvs.

Design – Designul este probabil cel mai important detaliu de care trebuie sa tii cont. Trebuie sa fie in concordanta cu culorile marcii si sa respecte barierele impuse. De asemenea, nu uita de sigla companiei tale, este un aspect important!

Vizibilitate – Cu cat rezolutia este mai buna, cu atat rezultatul este mai remarcant! Deci, din punct de vedere strategic, acest sistem expozitional te va ajuta sa aduni cat mai multe persoane in jurul standului tau, evident, fara prea mult efort.

Trebuie sa-mi fac griji cu privire la instalarea rolelor?

Desi sistemele vandute de Marele Print variaza in greutate, cantarind pana la 4 kg, toate rolele sunt concepute pentru a fi usor de asamblat si dezasamblat, ruland sau desfacandu-se in cel mult 1 minut.

Pentru a instala un banner roll-up, trebuie sa urmati acesti 4 pasi simpli:

  1. Scoateti sistemul din pachet;
  2. Rulati sistemul de scalare;
  3. Pozitionati stalpul telescopic in interiorul carcasei de aluminiu, si apoi…
  4. Pozitionati parghia deasupra panoului de afisare.

Intra acum pe mareleprint.ro si cere o oferta de pret!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *