Folia de protectie ne scapa total de griji?

A devenit aproape o obisnuinta ca, la achizitia oricarui telefon mobil, posesorii acestora sa recurga si la achizitia diferitor mijloace de protectie. Aceasta tendinta exista si inainte, atunci cand aveam doar telefoane cu tastatura simpla, cu butoane, insa a devenit din ce in ce mai necesara astazi, odata cu dezvoltarea segmentului de telefoane smart.

Acestea iti asigura mai multa flexibilitate, acces rapid la internet si telefonie, cu stocarea tuturor datelor si aplicatiilor de internet banking, insa au un singur neajuns: sunt predispuse mult mai mult defectiunilor de ordin mecanic. Iar acest lucru este perfect explicabil, de vreme ce ecranele generoase pe bază de cristale lichide sunt extrem de sensibile la socuri.

Prin urmare, simpla scapare a telefonului din mana intr-un moment de neatentie iti poate deteriora aproape iremediabil ecranul.

Ecranul tactil, zona de risc maxim

O crapatura mica aparuta intr-un colt al ecranului tactil se poate extinde rapid, facand intregul telefon inaccesibil. Iar inlocuirea ecranului, de multe ori este atat de costisitoare, incat devine mai avantajos sa schimbi telefonul cu totul.

Acesta este motivul pentru care utilizatorii opteaza astazi pentru instalarea de folii de protectie pe ecranul telefonului, inca din momentul achizitiei. Aceasta folie de telefon, indiferent ca este din sticla sau din material plastic nu ne fereste insa in totalitate de necazuri.

Exista in continuare riscul spargerii ecranului si al dezmembrarii ori craparii carcasei, in ciuda foliilor instalate. Solutia la toate acestea o reprezinta achizitia unei huse de telefon adecvate. Aceasta ne va proteja telefonul atat impotriva socurilor, cat si a impuritatilor de pe spatiul de depozitare, din geanta sau din propriul buzunar.

Piele sau material textil?

Printre cele mai cautate modele de huse de telefon din zilele noastre se numara cele din piele sau din material textil. Indiferent ce s-ar spune, pielea ramane un material clasic, care nu se demodeaza atat de usor. In plus, este rezistent si destul de maleabil, astfel incat odata achizitionata, poti spune ca ai asigurat o protectie de durata a gadgetului tau.

Din pacate insa, husele din piele sunt scumpe, fata de cele din material plastic sau textil. Optiunile se indrapta apoi spre cea de-a doua varianta, mai accesibila si care comporta, la randul ei, o serie intreaga de avantaje. In primul rand, materialele textile pot fi imprimate extrem de usor, intr-o gama variata de culori.

In al doilea rand, nu necesita proceduri speciale de fabricatie si de tratare, asa cum se intampla cu pielea. Nu in ultimul rand, avand in vedere ca majoritatea companiilor promoveaza astazi conceptul de dezvoltare durabila. Materialul textil este perfect reciclabil. Un atu in plus pentru achizitia unei huse de telefon din material textil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *