Logic Light

Folosirea corpurilor de iluminat suspendate pentru a obține un decor interesant

Lustrele cu diametru mare sau lustra suspendată cu decorațiuni complexe, atrag întotdeauna atenția. Lustra suspendată, de regulă, nu numai că se descurcă perfect cu funcția sa principală, dar devine și un detaliu luminos al designului interior. În magazinul online logiclight.ro există o selecție de lustre suspendate pentru a obține un decor interesant, care nu pot decât să inspire. La utilizarea unei lustre mari sau a unei lustre suspendate nu înseamnă că întotdeauna camera ar trebui să aibă un tavan înalt. Lustra suspendată este creația desigenerilor, iar designul acestor tipuri de lustre are o origine naturală. Liniile naturale netede ale corpului și cercurile grațioase ale abajurului vor aduce un început natural, eleganță și confort interiorului.

Lustra suspendată – Caracteristici

Cercurile au un design modern, contemporan, datorită căruia modelul poate completa atât interioarele moderne, cât și pe cele clasice. Modelul are diverse modificări, și datorită acestui lucru, lustra suspendată modernă poate fi instalată în interioare cu orice înălțime a tavanului. De asemenea, sunt potrivite și pentru camerele cu dimensiuni standard. După cum se poate vedea, lustra suspendată merge bine atât cu mobilierul laconic și strict din lemn, cât și cu plasticul. În mod interesant, ai putea introduce la interior lustra suspendată și scaunele cu un spătar neobișnuit.

Transformă interiorul cu lustra suspendată

Fiecare epocă stilistică a produs atât lumini mai funcționale, cât și foarte decorative, așa cum sunt lustrele suspendate. Lumina planificată corect transformă camera, iar scenariile de iluminare bine gândite fac viața de zi cu zi confortabilă și decorul interesant. În orice cameră ar trebui să existe mai multe surse de lumină care să rezolve anumite probleme. Lustra suspendată este o sursă de lumină universală. În funcție de dimensiunea, forma și puterea becului, un astfel de dispozitiv de iluminat poate fi fie un element de iluminat local, fie un element de iluminat principal și acest lucru, este valabil mai ales în încăperile mici. Lumina poate fi direcționată sau difuză în funcție de sarcină.

Lustra suspendată este ușor de montat și de demontat și astfel, o poți agăța și îndepărta singur. În plus, sistemul de suspensie este ataşat pe toate tipurile de tavane şi la orice înălțime. Acest lucru îți va permite să reglezi direcția razelor și să schimbi scenariul de iluminare al camerei. Cu ajutorul lor, poți zona spațiul fără a-l supraîncărca cu structuri complexe suplimentare. Lustrele suspendate pot crea accente mari sau luminoase asupra unei zone de luat masa, o zonă de relaxare, un loc pentru îngrijirea personală sau, de exemplu, un pat.

Lustra suspendată potrivită pentru camere de orice dimensiune

În primul rând, aceasta este o alternativă excelentă la o lampă de podea masivă sau un candelabru mare într-un spațiu mic. Există un număr mare de modele diferite de lustre suspendate în magazinul online logiclight.ro. Atât mărimea cât și tipurile de prindere, designul, culorile, prețurile variază. Poți alege corpul de iluminat potrivit pentru orice sarcină. Lustra suspendată este un model foarte popular astăzi. Constă dintr-un dispozitiv de fixare și un element care le conectează. Există single, duble și triple. Mai rar, vei găsi o compoziție complexă cu mai multe lămpi, utilizată în spațiile rezidențiale. În funcție de design, acestea pot fi folosite în orice stil și se potrivesc bine cu alte surse de lumină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *