Fonduri nerambursabile? Vezi aici care sunt costurile pentru a aplica la programul Start up Nation care le ofera!

Foarte multe persoane interesate de programul Start up Nation își concentrează atenția pe condițiile și procedura de înscriere. Acestea sunt într-adevăr esențiale pentru accesarea fondurilor, mai este o problemă care se pune: cheltuielile. Beneficiarii programului trebuie să știe care  sunt aceste fonduri necesare pentru a aplica la Start up Nation. Iata ce costuri pentru a aplica la programul Start up Nation trebuie să ai în vedere dacă vrei să aplici:

Pentru infiintarea firmei

Acestea presupun taxele pentru înființarea firmei la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Costul pentru înființarea unui SRL ajunge la 122 de lei. Dacă dorești ca o firmă de avocatură să facă acest lucru pentru tine, vei fi nevoit să mai adaugi 300-350 de lei în plus.

Pentru sediul social

Dacă ești norocos și ai deja propriul spațiu, nu vei fi nevoit să plătești nimic. În caz contrar, poți apela la un avocat care va găzdui sediul firmei timp de un an pentru 700-800 de lei.

Pentru contabilitate

În aceste costuri pentru a aplica la programul Start up Nation mai intră și serviciile de contabilitate. Chiar dacă nu vei desfășura activitate în primă fază, este recomandat serviciul unui contabil. În primele 30 de zile, firma ta va trebui să fie înregistrată la ANAF. Iar aici este inclus Registrul Unic de Control (30 lei), depunerea formularului 010, etc. Costurile pentru o firmă de contabilitate depind de activitatea companiei: 100-200 lei lunar.

Cheltuielile suplimentare

Acestea depind de activitatea desfășurată în cadrul firmei. Finanțarea oferită de programul Start up Nation este în valoare de 200.000 lei. Dacă există cheltuieli care depășesc acest plafon, diferențele vor fi suportate de către beneficiar.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre programul Start up Nation sau ai nevoie de ajutor poți apela și la consultanta Start up Nation.  Serviciul acesta va înlătura orice fel de neclarități pe care le ai în ceea ce privește costurile și nu numai! Serviciul de consultanta Start up Nation include și asistență pentru documentația și implementarea proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *