Ganijoco.ro te ajută să îmbini joaca și tehnologia: jucarii 3D și alte idei super-inovative

Celor mici le place să se joace și sunt fascinați de tot ce e nou. Poate că și tu ai observat că micuțul tău se descurcă pe tabletă mult mai bine decât o faci tu. Sau poate că ți se pare ciudat că la 3-4 ani nu îi ia mai mult de 2-3 ore să învețe să folosească un gadget nou. Ei fac parte din noua generație și se pare că inovația și gadgeturile high-tech îi reprezintă. Iată câteva idei de jucării care să-i pună imaginația la treabă și să îi atragă atenția:

Jucariile printate 3D

Poate că nouă ni s-ar fi părut desprinse din filmele sci-fi, însă astăzi jucariile printate 3D nu mai țin de domeniul fantasticului. E simplu să printezi 3D orice erou preferat al micuțului tău. Poți alege modelele tale preferate din cataloagele disponibile.

Jucariile 3D sunt unice, iar astfel micuțul tău va avea propria lui jucarie printata 3D diferită de orice alte modele de pe piață. E important să îi stimulezi creativitatea și imaginația în primii săi ani de viață. Iar dacă îmbini astfel de activități cu atracția lor față de tehnologie vei obține premiul pentru cel mai bun părinte!

Accesoriile cosplay și jucăriile super moderne nu mai sunt o problemă pentru tine. Alege-ți acum modelul preferat! Ce mai aștepți?

Ganijoco.ro își propune să aducă pe piața din România printarea 3D. Vezi și tu mai multe detalii pe site

Alte variane pot fi:

Ochelarii VR

Unii părinți nu sunt de acord cu folosirea ochelarilor de tip virtual-reality pentru că pot cauza diverse tulburări. Cu toate acestea, folosiți ponderat și corespunzător (cu jocuri potrivite vârstei micuților) riscurile vor fi minime. Ochelarii VR pot fi modalitatea prin care tu și micuțul tău veți face mai multe activități împreună. Există numeroase variante de jocuri educative și interactive în varianta pentru ochelari VR, iar majoritatea sunt gratis.

În plus, copilul tău va fi extrem de încântat de noua achiziție. Însă ai grijă să nu faceți exces de joacă!

Jucăriile cu telecomandă

Deși clasice în lumea jucăriilor (în special a celor pentru băieți), mașinile, dronele, elicopterele și alte vehicule controlate prin telecomandă sunt în continuare extrem de populare. Firmele din domeniu aduc mereu inovații în ceea ce privește jucăriile controlate cu telecomanda, iar cele mai multe dintre ele sunt adevărate mașini în miniatură.

Roboței inteligenți

Cu siguranță și tu ți-ai fi dorit să ai un roboței inteligent când erai mic. Cu toate acestea, aceștia nu erau la fel de disponibil în anii trecuți. Astăzi roboțeii inteligenți sunt peste tot și pot fi o alegere extrem de bună dacă ești în pană de idei când vine vorba de jucării. Pot fi folosiți atât pentru activități educative, cât și pentru simple jocuri pe care să le faceți împreună.

Jucăriile roboței inteligenți sunt foarte populare în ultima perioadă. Micuțului tău sigur îi va plăcea!

Excesul de tehnologie poate părea nociv, însă impunerea unor bariere s-ar putea să-l afecteze și mai mult pe copilul tău. Oferă-i acces la noile tehnologii, însă ai grijă să nu facă acest lucru excesiv. Nu uita că orice aspect are părți bune și părți mai puțin bune, însă moderația este cheia oricărei activități. Încearcă să fii atent (cel puțin în prima perioadă) la activitățile pe care copilul le are pe noile gadget-uri.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *