Geantă casual sau rucsac? Ce alegi pentru ţinutele tale de zi cu zi?

Geanta este accesoriul care completează orice ţinută. Există la acest moment pe piaţa diferite modele de genţi de damă casual, elegante, sport, chic, fashion, potrivite pentru orice ocazie şi pentru pretenţiile şi exigențele purtătoarelor. De asemenea, la ţinutele casual femeile pot accesoriza şi rucsacurile care pot fi purtate în spate, nu pe umăr, care le oferă acestora o mai mare libertate de mişcare şi un aspect sportiv.

Atunci când femeile urmează să părăsească locuinţa pentru a merge la locul de muncă, la cumpărături sau la o plimbare, este nevoie să se aranjeze şi să îşi poarte unele obiecte personale în geantă. Poşeta sau rucsacul reprezintă accesoriul cel mai des folosit pentru a purta telefonul mobil, produsele de înfrumuseţare sau de igienă personală, agendă, o gustare, o sticlă cu apă şi multe alte lucruri.

Genţile de damă casual clasice sunt atractive şi confortabile

Genţile de damă clasice care sunt asortate ţinutelor casual se pot comanda din mediul online, dar se pot cumpăra şi din magazinele fizice de specialitate. Există pe piaţa diferite modele în mai multe culori, care au diferite preţuri, din materiale de cea mai bună calitate, din care reprezentantele sexului frumos trebuie să aleagă modelul care li se potriveşte ţinutelor din garderoba lor.

Genţile casual sunt accesorii din care nu lipsesc şerveţelele umede, ţigările, portofelul cu acte şi bani, încărcătorul sau bateria externă pentru telefon, agendă, uneori şi lenjeria intimă, pudră de faţă, rimelul şi rujul, un parfum fin, precum şi multe alte obiecte importante pe care le folosesc femeile în viaţa de zi cu zi. Geanta casual se potriveşte femeilor care au un job “nepretenţios” din punct de vedere al ţinutelor impuse, dar şi femeilor care urmează cursuri, care ies în oraş des împreună cu prietenele, având atât un rol practic, cât şi estetic.

Similarităţile între genţile de damă casual şi rucsacul de damă

La şcoală, la muncă, la plimbare sau la facultate, femeile vor avea nevoie de un accesoriu în care să îşi ţină cele necesare, un pix, o carte, un caiet, o sticlă cu apă, pudră, telefonul, rujul, iar geanta casual şi rucsacul reprezintă cele două mari opţiuni care se vor dovedi potrivite pentru acestea. Atât genţile casual, cât şi rucsacurile au atât rol estetic, cât şi practic, fiind folosite pentru a transporta obiecte, dar şi pentru a completa ţinute. Aceste două tipuri de accesorii se vor dovedi la fel de utile şi pot transporta obiecte de aceeaşi mărime şi greutate, oferind un grad de confort purtătoarelor, pentru că greutatea se dispune pe un singur umăr sau pe ambii umeri. De asemenea, bretelele lor sunt ajustabile şi oferă purtătoarelor flexibilitate şi posibilitatea de personalizare în funcţie de propriile dorinţe şi nevoi.

Cert este că genţile casual sunt preferate în fața rucsacurilor, având propriile lor plusuri şi avantaje, fiind accesorii feminine şi uşor de asortat ţinutelor vestimentare casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.