Genti care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba

Zilele în care îți îndeși toate accesoriile în perechea preferată de pantaloni trebuie să se termine. E timpul să te eliberezi de buzunarele aglomerate și să adopți o geantă de bărbați pe măsura nevoilor tale!

Află în continuare totul despre ce genți esențiale trebuie să aibă orice bărbat și explorează peste 10 tipuri de genți masculine și practice, din piele sau material textil rezistent, pe care nimeni nu le va confunda cu poșeta iubitei tale.
Când o folosești în fiecare zi, o geantă devine un accesoriu esențial.

Cea mai grea parte este insă să alegi modelul care ți se potrivește. Cum îți dai seama ce model să cumperi ca să ți se potrivească cu stilul tău de viață? Ce modele se mai poartă și sunt la modă în 2016? Cum să le folosești pentru o viață mai organizată? Cu ce fel de ținute pot fi asortate și cum ai grijă de ele ca să te țină o viață întreagă?

La toate aceste întrebări ți-am pregătit răspuns în prima parte din seria Ghidul Gentlemanului Modern, dedicată Genților Bărbătești. Gențile de business, gențile casual, borsetele și rucsacul, toate un rol și o utilitate specifică.

Hai să vedem împreună în continuare cele mai tari tipuri de genti barbatesti!

Borseta de umăr cross body este potrivită bărbaților care sunt în continuă mișcare și care au nevoie de un accesoriu în care pot lua cu ei mai multe obiecte.

Poate o cunoști deja și sub denumirea de geanta tip poștaș – în ciudat numelui, fii sigur că aceste modele au devenit foarte stilate și pot fi purtate ușor cu ținute streetwear sau smart casual.

O astfel de geantă se poate purta peste umăr sau după gât, agățată în diagonală, pentru că scopul ei este să-ți lase brațele libere și să-ți asigure maxim de confort.

Tot din categoria borsetelor, aceste genți sunt asemănătoare cu borsetele de umăr, doar că sunt realizate din materiale mai rezistente și au un design elegant.

Cu ce o purtăm?

Datorită caracterului mai elegant geanta de umăr tip polo se potrivește unei ținute smart-casual. Ea conține adesea materiale precum pielea de calitate și din acest motiv poate fi asortată cu ușurință unor pantofi eleganți.

Ce intră într-o geantă de umăr de tip polo?

Geanta pentru bărbați tip polo poate fi purtată confortabil ori pe diagonală ori pe umăr. Ea este îndeajuns de încăpătoare pentru ca să cari un laptop ușor, dosare de la birou sau o carte de citit pe drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *