Hai sa vezi ce beneficii ai daca incepi sedinte de ultrasunete

Detalii despre ultrasunete

Tratamentul de ultrasunete reprezinta o metoda neinvaziva de reducere a stratului adipos, iar rezultatele obtinute prin tratarea tintita a unor zone specifice ale corpului sunt esentiale in orice regim de remodelare corporala.

ultrasunete

Aceasta metoda permite indepartarea grasimii localizate si obtinerea aspectului corporal dorit fara a recurge la mijloace chirurgicale. Pe langa reducerea stratului de grasime, ultrasunetele pot netezi pielea si pot reduce celulita din zona tratata.

Rezultatele variaza in functie de pacient, dar urmand sfaturile expertilor Fysiogand, impreuna putem maximiza eficacitatea tratamentului.

Cine poate beneficia de terapia cu ultrasunete?

O mare varietate de oameni pot folosi terapia cu ultrasunete. Totul depinde de motivul pentru care vrei sa folosesti aceste sedinte si de ce rezultate vrei sa obtii. Dar nu uitati sa discutati cu un expert inainte de a incepe aceste cursuri. El trebuie sa stie daca aveti anumite contraindicatii.

Cele mai pronuntate rezultate vor fi observate la persoanele care sunt usor sau moderat supraponderale. Dar asta nu inseamna ca nimeni nu poate participa la acest tip de intalnire.

Proces de pregatire pentru terapia de ultrasunete

In primul rand, procesul de ultrasunete dureaza aproximativ 15-20 de minute. In acest timp, pacientul ramane asezat la o masa speciala. In functie de zona in care doreste sa intervina, se poate aseza cu fata in jos sau cu fata in sus.

Aplicati local un ulei sau o crema cu proprietati anti-vergeturi si anticelulitice. Fysiogand recomanda uleiul de cocos deoarece faciliteaza alunecarea dispozitivului pe piele. In acelasi timp, are si un efect hidratant asupra pielii.

Cu alte cuvinte, aceste substante cu efect de alunecare pot fi folosite doar daca dispozitivul cu ultrasunete este fixat.

De asemenea, pentru eficienta maxima a tratamentului cu ultrasunete este necesara combinarea cu alte tratamente pentru eliminarea grasimilor corporale.

Intra acum pe fysiogand.ro si citeste mai multe despre ultrasunete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *