Halloween-ul se petrece cu desene și personaje fantastice la Minimax

În luna octombrie, Minimax le-a pregătit celor mici nenumărate surprize. Martha Vorbăreața se întoarce în program, alături de noi aventuri cu minunata Barbie și o seară cu filme tematice de Halloween.

Duminică, 23 octombrie, de la ora 09:05, e timpul pentru o aventură subacvatică cu Barbie „Brooklyn” Roberts și surorile ei, Skipper, Stacie și Chelsie – „Barbie: Puterea Sirenei”. În acest film, cele patru surori se transformă în sirene pentru a salva tărâmul magic Pacifica. Ele sunt chemate acolo de către Isla (pe care cei mici sigur o vor recunoaște din „Dolphin Magic”, pentru a alege Gardianul puterii subacvatice, dar asta după câteva probe în urma cărora își vor descoperi puterile interioare. Ele descoperă dacă sunt sirene de Pământ, Aer, Apă sau Foc, în timp ce își fac prieteni noi printre animale și sirene. În această poveste din universul peștilor despre prietenie, aventură și curaj, Barbie și familia ei descoperă ce înseamnă echilibrul dintre lumea de deasupra apei și cea de sub apă.

O altă premieră mult-așteptată în octombrie la Minimax este „Barbie: Duetul Prieteniei”, care revine cu episoade noi în zilele de weekend, începând cu duminică, 23 octombrie, de la ora 11:35.

Serialul le urmărește pe cele două Barbie de-a lungul unui an petrecut la un liceu din New York destinat celor mai talentați adolescenți. Cele două își propun să înregistreze un demo muzical și să lucreze pentru a-și finanța visurile. În același timp, ele explorează unul dintre cele mai complexe și minunate orașe din lume, dar mai și revin la Malibu, în vizită la cei dragi. Serialul urmărește acest duo de prietene și spune povești despre prietenie, familie, pasiune și perseverență.

Duminică, 31 octombrie, de la ora 17:45 marchează revenirea – la cererea repetată și plină de pasiune a spectatorilor – serialului „Martha Vorbăreața”. Serialul este povestea unui câine de familie care ajunge să vorbească după ce consumă o supă alfabet cu puteri magice – literele din supă ajung din greșeala la creierul ei și nu la stomac. „Martha Vorbăreața”, adaptare după cărțile lui Susan Meddaugh, este nu doar distractiv, ci și educativ: îi învață pe cei mici sinonime și le îmbogățește vocabularul.

În aceeași zi, fix de Halloween, 31 octombrie, urmează trei filme animate unul și unul, perfecte pentru această sărbătoare! La 19:35 începe „Curiosul George: O petrecere de Halloween”, în care George așteaptă cu nerăbdare costumele, dulciurile și Festivalul Boo din oraș și investighează o legendă locală. Apoi la 20:35 urmează „Dragă Dracula”, povestea unui băiețel care se împrietenește cu Contele Dracula și-l ajută pe acesta să își recupereze încrederea în sine pentru a-i speria din nou pe oameni. Seara se încheie cu „Patrula vânătorilor de fantome”, la 21:25, în care Gabi și Spence, doi copii precoce investighează un conac bântuit alături de câinele Spooky.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *