Iata 3 boxe portabile pe care le-ai putea face cadou iarna aceasta

Muzica este una dintre pasiunile cele mai puternice pe care le avem, astfel incat dorim sa ne insoteasca oriunde am merge. Ea are puterea de a ne schimba starea de spirit, poate influenta radical atmosfera petrecerilor si este principalul mijloc prin care artistii contemporani dau glas celor mai puternice sentimente. Tehnologia prezentului ne ofera foarte multe variante de a asculta muzica pretutindeni, astfel incat ne putem bucura de melodiile preferate in majoritatea situatiilor.

Printre cele mai apreciate dispozitive audio actuale, boxele portabile ofera versatilitate si posibilitati nelimitate de ascultare a muzicii, astfel incat un cadou din aceasta categorie de gadgeturi va fi intotdeauna primit cu drag. Mici, mari, ieftine, scumpe, colorate, cu Bluetooth, cu lumini sau cu diferite alte caracteristici, oferta uriasa de boxe portabile de pe piata online se adreseaza tuturor gusturilor, preferintelor si situatiilor de utilizare.

Caracteristici importante

Pentru a putea alege din oferta generoasa de boxe portabile modelul care se potriveste cel mai bine situatiei, va trebui sa le diferentiezi tinand cont, pe langa calitatea sunetului, de cateva caracteristici esentiale:

– tipul de tehnologie wireless. Boxele fara fir pot fi Wi-Fi sau Bluetooth: tehnologia Wi-Fi este folosita rar si permite sincronizarea mai multor boxe portabile simultan, insa ele trebuie conectate la aceeasi retea wireless, in timp ce variantele cu Bluetooth sunt mai putin costisitoare si se conecteaza simplu la orice device inteligent.

– dimensiunea. Daca boxele portabile au un atu principal, atunci acesta este, evident, portabilitatea. Desi sunt mii de modele cu dimensiuni si forme variate, trebuie sa stii ca cele mari pot avea un sunet si un bas puternic, insa le poti lua mai greu dupa tine, in timp ce modelele compacte te pot insoti oriunde.

– rezistenta. Portabilitatea este influentata si de conditiile in care poti folosi respectivul gadget. Astfel, sunt multe boxe portabile pe care le poti duce pretutindeni in buzunarul rucsacului, insa nu le poti folosi aproape niciodata in exterior. Pentru a nu-ti face griji, cauta acele boxe portabile rezistente la praf, socuri si stropi.

Modelul ideal

Pretul unei boxe portabile poate fi un indicator al calitatii acesteia, insa nu intotdeauna. Astfel, dispozitivul audio ideal va trebui sa includa functiile si optiunile de care ai nevoie, un sunet bun si sa aiba un pret pe care ti-l poti permite. Daca vrei sa gasesti cel mai bun raport calitate-pret, iata cateva boxe portabile disponibile pe GadgetWorld.ro:

1. Boxa portabila Bluetooth cu incarcare wireless telefon. Acest model este cadoul ideal pentru cineva care este “la zi” cu tehnologia de ultima generatie. Sunetul este clar, puternic si echilibrat, iar compatibilitatea cu device-urile inteligente este ireprosabila. In plus, permite redarea audio si prin intermediul cablului AUX (jack 3,5mm) si cardului microSD. Are si functie radio FM, asadar poate fi tinuta pe noptiera, iar daca iti vei lasa telefonul (care permite incarcare wireless) pe boxa pe durata noptii, bateria acestuia va fi incarcata complet atunci cand te trezesti.

2. Boxa Bluetooth FM, Waterproof si Shockproof. Daca natura si aventura sunt lucrurile care te atrag, atunci va trebui sa alegi din gama de boxe portabile un model rezistent la absolut toate vicisitudinile mediului inconjurator. Astfel, aceasta boxa fara fir va oferi sunet de calitate in orice situatie, fie ca ploua sau o scapi din mana pe poteca de munte.

3. Boxa portabila Bluetooth wireless power bank S400. Aceasta boxa wireless iti va oferi un sunet de calitate si te va putea insoti in plimbarile in aer liber chiar daca picura, insa nu rezistenta la apa este caracteristica cea mai importanta. Atuul acestui model este ca iti va putea reincarca bateria telefonului, actionand ca un veritabil powerbank. Cei 7000 mAh vor fi suficienti pentru o incarcare completa, astfel incat vei putea difuza in continuare playlist-ul favorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.