Iata cat poti castiga dintr-un job in videochat

In ziua de astazi, videochatul reprezinta una din cele mai prospere industrii. Spre deosebire de alte domenii, daca ai un job in videochat si daca esti serioasa si dedicata acestei meserii, poti castiga sume fabuloase, intr-un timp relativ scurt (2-3 ani).

Acesta este si motivul pentru care, in ultimii ani, tot mai multe tinere se orienteaza catre studiourile de videochat din tara. Insa, foarte putine dintre ele stiu cu adevarat ce inseamna sa ai un job in videochat si ce presupune meseria de model. Aflate la inceput de drum, majoritatea fetelor au idei preconcepute si adesea gresite despre cum trebuie sa isi desfasoare activitatea si despre sumele pe care le pot castiga.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa facem lumina in acest subiect si sa iti dezvaluim cat mai multe detalii despre videochat, inclusiv cat se castiga cu adevarat ca model.

Inainte de toate insa, hai sa vedem ce inseamna, de fapt, un job in videochat. Contrar parerii generale, meseria de model de videochat inseamna mult mai mult decat ce este prezentat in mass-media. Aceasta ocupatie reprezinta un act artistic, plin de senzualitate si mister, dar care presupune, dincolo de aparente, multa munca si calitati de comunicare deosebite.

Cat despre sumele de bani castigate dintr-un job videochat, acestea variaza in functie de experienta pe care o ai. La debutul in acest domeniu, vei castiga mai putin, dar pe masura ce prinzi experienta si tii cont de sfaturile trainerilor, vei reusi sa-ti rotunjesti veniturile considerabil. De exemplu, la interviul de angajare pentru un job in videochat la Studio 20, cel mai bun studio din Romania, vei afla ca exista o suma lunara minima de 1.000 de dolari in primele 3 luni pe care o poti castiga. Apoi, poti avea venituri cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari, in functie de timpul petrecut online si de interesul pe care il acorzi acestei meserii.

Cat priveste suma maxima, aceasta nu exista. La un studio de videochat de top asa cum este Studio 20, exista modele care castiga 10.000 de dolari sau chiar mai mult pe luna, asa ca orice venit este posibil. Totul depinde de efortul, ambitia si seriozitatea ta. Cu cat te implici mai mult in acest job in videochat, cu atat vei reusi sa-ti atingi obiectele financiare intr-un timp cat mai scurt.

Bineinteles, cat castigi depinde, in mod cert, de pregatirea ta in arta comunicarii, inclusiv de nivelul de limba engleza pe care il ai. Chiar daca nu stapanesti deloc aceasta limba, tot poti deveni un model de top, pentru ca la Studio 20, ai parte de cursuri individuale gratuite, care te ajuta sa asimilezi intr-un timp record notiunile de baza. De asemenea, beneficiezi si de cursuri de cultura generala si de machiaj, pentru a te prezenta cat mai bine in fata fanilor tai.

Aspectul fizic este important in acest domeniu, insa personalitatea placuta este cea care te va ajuta sa te impui ca model de top. Cu ajutorul optimismului, veseliei, zambetului si empatiei tale, vei reusi sa determini membrii cu care interactionezi sa revina mereu la tine si astfel sa-ti asiguri venituri mari si stabile din jobul in videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *