Iata cateva idei de cadouri pentru el care se potrivesc perfect la birou

cadouri pentru el

Vine ziua lui si iar suntem in pom cu ideile de cadouri pentru el. Parfum i-am luat anul trecut, cravata si curea i-am dat de craciun, insa timpul incepe sa ne preseze si trebuie sa gasim rapid o solutie ideala. Daca de viata de acasa si de hobby-urile lui ne-am ocupat deja, hai sa-i facem mai placut si timpul petrecut la birou!

In cele ce urmeaza, vom explora cateva idei de cadouri pentru el care sa vizeze viata profesionala, fie ca sunt destinate sotului, fratelui, tatalui sau unui coleg pe care il apreciem. Hai sa vedem ce propuneri s-ar potrivi perfect personalitatii si obiceiurilor lui!

Daca sta deseori la birou si viseaza la un cocktail pe plaja sau chiar la o bere de la gheata bauta in compania prietenilor, Mini frigiderul pentru birou cu USB este solutia ideala din gama cadourilor pentru el! Nu-i aducem plaja mai aproape si, probabil, nici berea, insa va putea bea cu stil un suc sau o apa minerala fara sa se ridice de pe scaun.

Multe cadouri pentru el au o tematica Sci-Fi, insa doar cateva se pot adapta perfect folosirii la birou. O alta propunere interesanta care sigur i-ar infrumuseta biroul este Lampa led nava Startrek, o impresionanta proiectie 3D care va plana deasupra biroului cu o eleganta deosebita, avand un efect chiar mai puternic la venirea serii. Cine nu si-ar dori biroul capitanului Jean-Luc Picard, mai ales cand nava Enterprise ar astepta, gata de aventuri, la jumatate de metru distanta? In plus, proiectia 3D poate fi modificata astfel incat sa se potriveasca si cu designul spatiului de lucru, avand o multitudine de culori aflate la degetul utilizatorului, fiind posibila alegerea uneia dintre cele sapte optiuni disponibile din cadourile pentru el din gama Sci-fi.

In seria “business” a cadourilor pentru el putem include si cana in forma de obiectiv Canon 24-105 mm, in special in cazul in care pasiunea lui este fotografia. Colegii vor fi surprinsi cand il vor vedea savurand ceaiul cu fructe direct din obiectivul pe care-l foloseste la imortalizarea cadrelor speciale. Numai sa nu confunde cana si sa-si toarne o cafea fierbinte in obiectivul real!

Daca am tot gasit cadouri pentru el care sa nu fie ceea ce par la prima vedere, o alta propunere surprinzatoare ar fi boxa portabila Bluetooth pentru iubitorii de plante. Partea interesanta este ca se poate folosi chiar pentru a creste muscata favorita in acelasi ghiveci care sa-ti redea si muzica preferata, insa asta nu e tot. Pe langa multitudinea de culori si lumini pe care o ofera ghiveciul muzical, atingerea unei frunze sau petale ale plantei gazduite se poate transforma intr-o simfonie de pian, dat fiind senzorul care percepe fiecare atingere si o transforma intr-o nota muzicala. O planta care se transforma in instrument: iata un cadou pentru el care il va incanta, cu siguranta.

Acestea au fost doar cateva propuneri de cadouri pentru el din impresionanta varietate pe care am gasit-o pe Gadgetworld.ro. Bineinteles, am incercat sa gasim solutii potrivite pentru infrumusetarea biroului sau a spatiului de lucru, insa variantele sunt mult mai multe si va vor ghida si spre latura lui sportiva, atractia lui pentru tehnologie de ultima ora sau evidentierea personalitatii lui plina de glume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *