Iata cum arata o oferta de angajari in videochat la Studio20!

angajare videochat

Daca ai minim 18 ani, esti atragatoare si vrei sa-ti pui calitatile in valoare facand bani, atunci e cazul sa iei in considerare ideea unei angajari in videochat la cel mai bun studio din tara si din lume! Cu o experienta de peste 17 ani in aceasta industrie si locatii exclusiviste pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), Studio20 iti ofera cele mai bune conditii de angajari in videochat, astfel incat tu sa excelezi alaturi de cei mai buni profesionisti in domeniu.

De ce sa alegi Studio20? In primul rand, aici vei avea posibilitatea sa castigi chiar si pana la 10.000 de dolari pe luna! Ce inseamna asta? Bani mai mult decat suficienti pentru a-ti indeplini toate visurile: vacante exotice, operatii estetice, haine de firma, o masina sau o casa de lux in timp record etc. In al doilea rand, in urma angajarii in videochat la Studio20 vei avea sansa de a participa la cele mai cunoscute festivaluri de profil din lume, unde vei putea castiga titluri importante, precum Best Newcomer sau Best Model. Prin urmare, vei avea de castigat atat de plan profesional, cat si personal, devenind un adevarat VIP care va fi tratat ca atare.

Acestea fiind zise, iata cum arata concret o oferta de angajari in videochat la Studio20:

1. Contract ferm de artist-interpret
Inca din prima zi a angajarii in videochat la acest studio de top vei semna un contract de colaborare in dublu exemplar. Ce inseamna acest lucru? Vei avea parte de venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare. Drept urmare, la Studio20 vei putea face o adevarata cariera din meseria de model de videochat, urmand ca la batranete sa te bucuri de pensie. De asemenea, in felul acesta vei beneficia de asigurare de sanatate si alte drepturi sociale.

2. Venit minim garantat de 1.000 de dolari
In primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online, vei primi aceasta suma de bani in mod garantat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne demonstrezi ca iti doresti cu adevarat sa ramai la noi si sa evoluezi in aceasta meserie, dand dovada de ambitie si seriozitate. In schimb, noi iti vom pune la dispozitie cele mai avantajoase conditii de angajari in videochat, dupa cum poti observa.

3. Comision standard de 50% din incasari + bonusuri
Jumatate din banii incasati de tine in fiecare luna, ca urmare a angajarii in videochat, vor fi ai tai garantat! Iar daca iti doresti sa castigi mai mult, poti obtine un comision cumulativ de pana la 65% din incasarile tale totale lunare. Cum poti atinge o asemenea performanta? Cu ajutorul unei grile de bonusare extrem de atractive. Iata cum se prezinta aceasta:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus 5% in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus 5% in cazul in care iti onorezi contractul de angajari in videochat minim 12 luni.

4. Credite fara dobanda
Dupa minim 6 luni de activitate, poti accesa credite fara dobanda sau comision direct de la noi. Acesta este unul dintre principalele avantaje pe care ti le ofera Studio20 in cadrul unei oferte de angajari in videochat. Asadar, profita de ocazie si vino in echipa noastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *