Iata de ce ar trebui sa cumperi mobila la comanda!

Te gandesti sa cumperi mobilier nou, dar esti nedumerit de unde sa incepi? Cea mai importanta regula spune sa arunci o privire atenta asupra tuturor optiunilor disponibile. Verifica online si in magazinele fizice de specialitate. Dar sansa de a gasi acelasi lucru conform nevoilor tale este destul de mica. Asadar, ce sa faci intr-un astfel de caz?

Cel mai bun sfat este sa optezi pentru mobila la comanda, personalizata, care sa se incadreze tuturor cerintelor tale. Proiectarea propriului mobilier personalizat poate fi o experienta mai costisitoare, insa iti va aduce o multime de satisfactii. In acest fel, vei obtine piese unice de o maiestrie remarcabila – raspunsul potrivit pentru o persoana care prefera mobilierul nou, durabil si de calitate. Mobilierul realizat la comanda va rezista excelent in timp si iti va reflecta personalitatea.

​Iata 4 motive sa cumperi mobila la comanda:

1. Exclusivitate

Unul dintre avantajele cheie ale detinerii unor piese de mobilier facute la comanda este ca iti ofera exclusivitate si o nota personala spatiului in care locuiesti. Mobilierul personalizat ofera o senzatie aparte si un aspect distinctiv, deoarece nu se mai gaseste in alte parti. Practic, adauga o nota speciala oricarui spatiu.

2. Adaptabilitate

Mobilierul realizat la comanda are capacitatea de a se adapta la cerinte si nevoi precise in ceea ce priveste dimensiunea, designul si forma. Ai puterea de a alege fiecare element, inclusiv tipurile de materiale si de culori utilizate pentru construirea mobilierului. Poti decide si aspectele functionale ale pieselor de mobilier in functie de cerintele tale, de exemplu numarul de armaturi, sertare, usi, etc.

3. Materialele pot fi selectate in functie de ceea ce iti doresti.

Cand selectezi un model de mobilier personalizat, toata autoritatea este in mainile tale. Nu trebuie sa te multumesti cu materiale mai subtiri, mai ieftine si, uneori, daunatoare, care sunt folosite in produsele obisnuite. Mai degraba poti selecta materiale de buna calitate, care sa raspunda in mod special cerintelor tale personale. De exemplu, daca vreunul dintre membrii familiei tale sufera de astm, poti solicita ca mobilierul din dormitor sa fie fabricat dintr-un material care sa nu dauneze respiratiei.

4. Design

Mobilierul personalizat iti permite sa restabilesti aspectul unui produs al unui designer de top la un pret redus. Nu este nevoie sa investesti intr-un birou de designer care costa o suma exorbitanta cand poti avea acelasi birou construit la jumatate din cost. Pe langa copierea unei piese de designer, este posibil sa ai in minte un design distinctiv pe care ai dori sa il refaci. Iar acest lucru poate fi posibil doar investind intr-o piesa de mobilier personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *