Iata de ce sa apelezi la o firma de inchirieri auto din Otopeni!

Atunci cand calatoresti cu avionul pana la Bucuresti, cel mai mare dezavantaj este transportul de la aeroportul Henri Coanda la destinatia finala pe care o ai in minte. Pentru a evita serviciile de taximetrie neprofesioniste si transportul in comun lent si supraaglomerat, solutia ideala este sa apelezi la ofertele de inchirieri auto din Otopeni.

Cel mai eficient mijloc de transport atunci cand esti nevoit sa strabati distante mari este, fara indoiala, avionul. Calatoria este rapida, confortabila si poti evita eventualele situatii neplacute ce pot aparea pe durata transportului cu autocarul sau trenul. Daca vrei sa mentii standardul de confort si eficienta si dupa ce aterizezi pe aeroportul ce deserveste capitala tarii, serviciile de inchirieri auto Otopeni sunt varianta optima pentru a-ti asigura transportul pana in Bucuresti si a acoperi si eventualele drumuri pe care le vei mai avea in oras.

Cu acestea in minte, iata cateva dintre situatiile rezolvate ideal cu ajutorul unei firme de inchirieri auto din Otopeni in functie de scopul venirii tale in Bucuresti:

1. Nuntile, botezurile, evenimentele in familie sau petrecerile cu prietenii. Numeroase motive de a calatori spre capitala sunt de interes personal, iar ocaziile speciale si aniversarile in familie sunt foarte dese. Chiar daca ai nevoie de o masina pentru o durata mare de timp sau numai pentru cateva zile, contactarea unei companii de inchirieri auto din Otopeni este solutia cea mai eficienta. Pe langa drumul de la aeroport la restaurant sau casa rudelor, poti rezolva facil si transportul pe durata sederii, de exemplu drumurile pana la biserica, starea civila, etc., iar eventualii pasageri pe care ii vei transporta vor beneficia de siguranta si confort.

2. Intrevederile de afaceri. In cazul in care interesul profesional te aduce la Bucuresti, cum ar fi o negociere, o intalnire oficiala sau participarea la un eveniment din domeniul de activitate in care te afli, drumul de la aeroport la hotel, firma sau cladirea de birouri aferenta este asigurat de rezervarea unui autoturism din oferta de inchirieri auto din Otopeni. Pe langa faptul ca masina poate fi livrata la adresa aleasa de tine in doar doua ore, firmele profesioniste de inchirieri auto in Otopeni iti pot pune la dispozitie si un sofer personal. Astfel, daca nu cunosti orasul sau daca vrei sa folosesti eficient timpul petrecut pe drum pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului, aceasta optiune poate fi ideala.

3. Vizitele de sarbatori. Sarbatorile in familie sunt cele mai frumoase, iar acestea ne aduc langa cei dragi chiar daca distanta este una foarte mare. O vacanta de Craciun sau Pasti inconjurat de cei dragi poate fi mai frumoasa daca ai si libertate totala de miscare. Astfel, cu ajutorul unei masini rezervate pe unul dintre site-urile de inchirieri auto Otopeni, vei putea vizita rudele, prietenii si locurile speciale din Bucuresti pentru care ai decis sa vii.

4. City break-uri. Bucurestiul este o destinatie din ce in ce mai importanta pe harta turistica a Europei, iar scurtele perioade in care iti propui sa vizitezi principalele puncte de interes ale capitalei pot fi completate cu succes de serviciile de inchirieri auto din Otopeni. Astfel, iti poti alege o masina noua, sigura, comoda si cu un consum eficient pentru a bifa cat mai multe obiective turistice din oras si din zonele adiacente.

Pentru a profita de cel mai bun pachet de inchirieri auto in Otopeni, Bucuresti si Cluj, apeleaza la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri masini din Romania. Pe langa transparenta totala si servicii profesioniste, vei avea la dispozitie o gama larga de modele auto din care sa alegi si un call-center care iti ofera asistenta 24/7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *