Iata trei motive pentru care sa colaborezi cu o agentie de turism atunci cand iti planifici concediul

agentie turism christian tour

De fiecare data cand se apropie sezonul vacantelor si al concediilor, trebuie sa luam o decizie cu privire la organizarea calatoriei pe care urmeaza sa o facem. Astfel, cele mai importante dezbateri includ destinatia, conditiile de cazare, transportul, mancarea, numarul de nopti al sejurului si pretul total al vacantei. Totusi, la baza deciziei finale sta alegerea intre aceste doua optiuni: organizarea tuturor aspectelor concediului pe cont propriu sau alegerea unei oferte puse la dispozitie de o agentie de turism.

Daca si tu ai aceasta dilema, in randurile urmatoare vei gasi trei motive pentru care ar trebui sa apelezi la o agentie de turism serioasa pentru a-ti asigura vacanta pe care o doresti.

1. Preturi si conditii

Cunoscand toate detaliile domeniului si avand acces la rezervari si preturi speciale, o agentie de turism iti poate oferi, de cele mai multe ori, un pachet pe care nu l-ai fi putut obtine pe cont propriu. Incepand cu conditiile de cazare, numarul de mese incluse zilnic, transportul, facilitatile si pana la dotarile de agrement ale hotelului dorit, nevoile tale vor fi luate in calcul de catre agentul cu care colaborezi si iti vor asigura un echilibru corect intre pret si conditii. In cazul in care te ocupi pe cont propriu de organizarea sejurului, hotelurile iti pot comunica un tarif mai mare pentru aceeasi perioada decat agentia de turism, iar zborul cu avionul te-ar putea costa chiar si de trei ori mai mult decat charterul rezervat de un touroperator pentru o destinatie anume.

2. Buget si valoarea vacantei

Bugetul alocat vacantei este un aspect foarte important in alegerea destinatiei, a hotelului, regimului de masa si a transportului. O agentie de turism va reusi sa gaseasca cele mai bune variante astfel incat serviciile oferite sa se incadreze in bugetul pe care il ai. Astfel, prin schimbarea privelistii de la balcon, modificarea datei de plecare sau alegerea potrivita a ofertei de zbor, un pachet mult mai bun va putea fi accesibil cu acelasi buget. Bineinteles, te gandesti ca datele de plecare si alegerea camerei cu priveliste catre mare pot fi lucruri pe care le poti schimba si tu, insa disponibilitatea de care profita o agentie de turism mare este un atuu pe care tu nu-l vei avea. Astfel, in timp ce clientii obisnuiti au acces numai la un numar limitat de camere si zboruri, o agentie de turism are la dispozitie mult mai multe optiuni pe care le poate folosi in avantajul tau.

3. Detaliile de vacanta

Unele persoane aleg sa viziteze in fiecare an aceleasi locuri, insa cei mai multi dintre noi dorim sa ne petrecem vacantele in destinatii diferite de fiecare data. Atunci cand te hotarasti asupra unei zone sau a unui hotel, exista toate sansele ca informatiile pe care le detii despre locul respective sa nu fie complete sau corecte in totalitate. Colaborarea cu o agentie de turism iti va putea pune la dispozitie toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre destinatia aleasa, iar specialistul cu care tii legatura iti va recomanda produsele turistice in functie de nevoile pe care i le-ai comunicat, alegandu-le pe cele care ti se potrivesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *