Idei moderne pentru o ședință foto trash the dress

Apărută cumva ca o replică la fotografiile clasice de nuntă, ușor, ușor, ședința foto de după nuntă de tip „Trash the dress” aproape că a devenit o componentă nelipsită atât din pachetele pe care le oferă un fotograf profesionist , cât și din lista de dorințe a mirilor, atunci când vine vorba de propria nuntă.

“Trash the dress” sau distrugerea rochiei este un concept care presupune vătămarea rochiei într-un mod artistic, de dragul fotografiei și a momentelor inedite care vor fi surprinse, limita fiind cea impusă de miri.

În ziua nunții există destul de puțin timp pentru fotografierea și filmarea aceea de poveste, pe care și-o doresc toți, plus mult stres și multe lucruri de făcut, de la pregătiri la diverse obiceiuri, timpul petrecut cu invitații, aspectele organizatorice și multe alte lucruri. Trash the dress este ședința foto de după nuntă în care se creează amintiri de neuitat. Mai jos vei regăsi câteva idei pentru a avea parte de o ședință foto excepțională:

Un loc inedit – Parcul de distracții

O ședință foto trash the dress în parcul de distracții poate fi o idee care sigur va aduce multe râsete și imagini speciale. De la chipurile înfricoșate de la înălțime, cu capul în jos din roată, savurând o vată pe băț sau așteptând nerăbdători următoarea cursă, bușituri în mașini sau jucării câștigate, toate acestea pot fi captate în imagini deosebite.

Undeva la înălțime

În majoritatea orașelor există cel puțin un acoperiș al unei case, bloc sau hotel care să ofere o priveliște de ansamblu asupra întregului loc. Este ideal pentru cadre dramatice și în plus, poți profita de multitudinea de lumini ale orașului noaptea. De la terase selecte, la clădiri abandonate, la locații de pe tărâmuri străine, totul depinde de ceea ce îți dorești să transmiți, în așa fel încât să fie în concordanță cu cerințele mirilor. Poți opta pentru zonele mai industriale pentru contrast sau pentru cele exotice pentru cadre ca de film.

Undeva în natură

Rupe-te de civilizație și relaxează-te în natură! Vei avea parte de cadre feerice sau cel puțin amuzante dacă mirii optează pentru o bătaie cu noroi! Dar oricum, dacă mireasa este dispusă să lase deoparte frumusețea rochiei îi poți sugera să se întindă prin iarbă, să meargă prin mlaștină, să intre în lac, să se urce în copaci, până ce hainele vor deveni și ele parte din peisajul neîmblânzit încă, de oameni.

Fum colorat și fotografii care să exprime distracția. Fumul colorat sau cel cu aspect de ceață te poate ajuta să creezi o atmosferă misterioasă și de poveste. De asemenea, poți să mergi la Color Run sau cumperi niște prafuri colorate.

Pozează-te cu animalele. În funcție de preferințe și buget, o sedință foto printre animale va fi mereu interesantă.

Scufundă-te. Fotografia subacvatică a prins amploare în rândul fotografilor de nuntă, datorită rezultatelor sale aparte, romantice, dar poate și datorită faptului că nu este ceva ce poți face zi de zi.

Atâtâ un fotograf Bucuresti cât și mirii au nevoie doar de creativitate pentru ca fotografiile să fie cel puțin minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *