Implantul pentru coroană vă ajută să vă recăpătaţi zâmbetul şi să vă menţineţi sănătatea dentară

Un zâmbet frumos este o dovadă a încrederii în sine. Dinţii lipsă pot afecta mult nu doar încrederea în  sine, dar şi viaţa socială. Dacă doriţi să vă recăpătaţi zâmbetul radiant şi sănătos, puteţi apelaţi la clinica Dentarbre pentru proteze dentare moderne – de exemplu, coroane pe implant.  Vă veţi îmbunătăţi aspectul estetic al zâmbetului şi veţi micșora efectele negative pe care le are pierderea unui dinte asupra gingiilor, asupra osului și a dinților rămași.

Efectele dinţilor lipsă

Dinţii lipsă provoacă mult disconfort: în primul rând, afectează procesul de masticaţie, ceea ce poate duce la tulburări digestive. O altă consecinţă a lipsei dinților este resorbţia sau atrofierea ţesutului osos, care are rolul de suport pentru dinți și pentru implantul dentar. Acest proces este ireversibil, odată distrus țesutul nu se mai regenerează – devine tot mai dificil de recurs la un implant dentar.

Dinţii rămaşi au şi ei de suferit, se pot toci sau fisura. În cazul dinţilor vecini, poate surveni spaţierea şi migrarea lor. Această migrare poate cauza o ocluzie (mușcătură) viciată care duce în timp la probleme ale articulației temporomandibulare.

De asemenea, să nu uităm că dinţii lipsă duc la modificări ale fizionomiei feţei, este afectat aspectul estetic – lipsa dinţilor îmbătrânește vizual, expresiile faciale devin mai șterse. Un zâmbet frumos înseamnă, în primul rând, o dantură sănătoasă. Astfel, problema dinţilor lipsă nu poate fi neglijată, întrucât se reflectă asupra sănătăţii dentare în general, dar şi asupra fizionomiei.

Coroane pe implant: soluţia optimă de restaurare

Vă puteţi adresa la clinica Dentarbre pentru diagnosticul, tratamentul, reabilitarea si mentinerea morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar. Toate detaliile legate de preţ la coroana dentară pot fi găsite pe site sau discutate în timpul unei consultaţii. Nu uitaţi că succesul tratamentului cu implanturi pe termen lung depinde de respectarea igienei şi de alimentaţia corectă.

De ce este important tratamentul la timp

Majoritatea pacienţilor amână vizita la stomatolog, pentru că nu cunosc suficiente lucruri despre procedură şi materialele folosite, se tem de cheltuieli sau nu găsesc timp. Lipsa dinţilor pe termen lung are efecte negative, care se agravează permanent. Coroanele pe implant folosite la timp costă mult mai puţin şi se instalează mult mai uşor. O simplă consultaţie la un stomatolog cu experienţă vă va convinge de acest lucru. Nu aveţi nimic de pierdut, dar foarte multe de câştigat. Păstraţi-vă sănătatea dentară pentru a nu vă confrunta cu probleme de sănătate sau cu lipsa încrederii în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *