Importanta aerului conditionat in institutiile de invatamant

Când erai copil, ultimele săptămâni ale anului școlar se simțeau întotdeauna ca cele mai lungi zile ale vieții tale. Caldura din salile de clasa reprezenta o reala problema pentru elevi si profesori. De fapt, mediul climatic din clasă afectează procesul de învățare al unui student cu până la 25%. Acesta este motivul pentru care aerul condiționat este esențial pentru școli. Iată câteva motive pentru care sălile de clasă controlate cu temperatura potrivita ofera un randament crescut de învățare:

Elevii expuși la toxine de mediu au o performanta de invatare mai mică decât studenții care au o calitate mai bună a aerului în clasă. Substanțele toxice din aer scad nivelul de concentrare si creează probleme de sănătate . Aerul condiționat vă ajută să controlați calitatea aerului într-o sală de clasă, deci este vital să fie inlocuite frecvent filtrele de aer  pentru a asigura performanțele maxime ale unității.

Un studiu de 4,5 milioane de examene la terminarea liceului din SUA reda faptul că temperaturile neadecvate din clasele superioare creează o probabilitate de 12,3% mai mare de esec  a unui examen și o probabilitate de 2,5% mai mică de absolvire la timp. Motivul pentru care greșelile cresc exponențial într-un mediu supraîncălzit tine de functionarea creierului, ce afecteaza puterea de concentrare, organismul fiind concentrate pe procesul de auto racier sau incalzire

Pentru a se asigura că elevii profită din plin de educația lor, școlile ar trebui să aibă

aer condiționat convertibil tavan/ podea în fiecare clasă pentru a optimiza învățarea. Din fericire, exista multe firme care se ocupă de nevoile HVAC comerciale și rezidențiale. Acestea pot instala, întreține și înlocui unitățile de aer condiționat pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. de răcire sunt îndeplinite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *