Importanta utilizarii ecranelor LED in publicitate

Showbiz-ul a inceput sa fie din ce in mai acostat de tot ceea ce inseamna reclame cu ajutorul unor ecrane LED publicitate, prin intermediul carora sunt recomandate anumite produse  sau servicii ale unor companii. Cei care se ocupa cu organizarea de evenimente sau uneori chiar si cei de la autoritatile locale necesita anumite evenimente gigantice pentru a face reclama anumitor evenimente ce vor avea loc.

Avansul luat de tehnologie face ca acele ecrane LED sa poata fi  transformate in monitoare imense care pot fi folosite pentru a putea vizualiza  orice exista pe un laptop sau calculator. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Plug&Play si conectarii unui cablu de transmisie video.

Aceste ecrane LED pentru publicitate pot fi utilizate diverse locatii, iar printre cele mai cunoscute locuri unde se folosesc astfel de ecrane sunt stadioanele. Astfel, este permis organizatorilor  sa ruleze si afiseze reclame sau video-uri pentru foarte multi posibili clienti. Pentru a putea fi eficient in acest gen de locatii, precum sunt stadioanele, se folosesc ecrane LED gigantice

In alte locatii, precum sunt magazinele, teatrele, cinematografele sau cluburile, ecranele LED pot afisa anumite texte fixe sau in miscare. Acestea sunt prevazute cu ceas cu memorie.

Exista un anumit model de ecran LED numeric, acesta putand afisa data, ora si temperatura.

Exista anumite institutii publice care necesita astfel de ecrane LED, pentru a putea afisa anumite informatii de uz general, precum anumite termene limita, calitatea aerului, etc. Folosirea unui astfel de ecran LED pentru publicitate poate deveni foarte usor un punct de referinta al orasului.

Exista foarte multe spatii interioare, precum magazinele, barurile, discotecile sau mall-urile, unde se afiseaza anumite imagini in miscare, sau diverse mesaje promotionale sau texte statice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *