Importanta verificarii anvelopei de rezerva

Este important să vă inspectați anvelopa de rezervă și să vă asigurați că este gata de utilizare dacă este necesar. Aflați unde sunt localizate mufele și șuruburile vehiculului și asigurați-vă că sunt gata de utilizare.

Echilibrul și plasarea anvelopelor dvs. sunt importante, de asemenea. Pneurile neechilibrate vor afecta manipularea autoturismului dvs., ceea ce ar putea duce la reparații costisitoare. Rotațiile regulate ale pneurilor vă ajută să vă extindeți durata de viață a anvelopei și chiar să vă opriți uzura pneurilor, permițând fiecărui pneu să servească cât mai multe poziții de roată ale vehiculului. Este un avantaj când toate cele patru anvelope se uzează împreună pentru că puteți obține un nou set de anvelope Dunlop SP MAXX  fără a fi forțat să cumpărați perechi de cate doua. Puneți anvelopele în rotație la fiecare șase luni sau 10.000 de km și balanța anvelopei trebuie  verificată anual.

Atunci când înlocuiți anvelopele, nu presupuneți că toate anvelopele și mărcile sunt similare. Există zeci de mărci de anvelope disponibile, fiecare dintre ele având propriul ordin de calitate. Similar cu alegerea aparatelor de brand sau a designerului pentru nivelul lor de calitate, luați în considerare calitatea anvelopelor autovehiculului dvs. cu atenție. Informati-va despre care anvelope se potrivesc cel mai bine zonei tale geografice, condițiilor meteo, obiceiurilor de conducere și bugetului. De asemenea, când înlocuiți anvelopele dvs., aveți la dispoziție simultan noi tije de supape.

Luați timp pentru a inspecta și pentru a afla despre anvelopele de pe autovehicul. Inspectați cu exactitate anvelopele dvs. cel puțin o dată pe lună și asigurați-vă că există întotdeauna cantitatea corectă de presiune a aerului. Aveți grijă de anvelopele dvs. și vor avea grijă de dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *