Impreuna rezolvam mai usor: Imprumutul Provident pe 48 de saptamani

La Provident, noi credem ca fiecare imprumut are o poveste. Unele pur si simplu se intampla, altele au nevoie de planificare. Si pentru ca stim ca nu mereu socoteala de acasa se potriveste cu cea din piata, suntem aici sa te ajutam sa-ti duci planurile la bun sfarsit cu un imprumut potrivit nevoilor tale. Am invatat, in cei 15 ani de cand am intrat pe piata din Romania, ca un ajutor mic poate face o diferenta mare, mai ales atunci cand il primesti din partea unei companii responsabile si transparente.

imprumut

Ne-am asumat sa facem lucrurile bine, atat in relatia cu clientii, cat si in ceea ce priveste mediul de lucru. Doar asa am ajuns unul dintre cei mai mari angajatori britanici si una dintre cele mai importante investitii britanice din Romania. Am deservit peste 1,2 milioane de clienti cu imprumuturi pe masura planurilor si asteptarilor lor, cu o valoare de peste 1,4 miliarde de euro.

Drept urmare, pentru ca tu sa-ti duci toate intentiile la bun sfarsit exact asa cum ti-ai propus, indiferent de specificul sau amploarea acestora, am creat inclusiv un credit cat mai accesibil, ideal pentru micile nevoi personale si planuri ori pentru completarea unui buget pe care deja il detii.

Imprumutul Provident pe 48 de saptamani

Potrivit ideilor tale, cu rate fixe incepand de la doar 24 de lei pe saptamana, pentru care poti aplica chiar acum, online!

  • Sume de la 500 la 1.200 de lei
  • Termen de 48 de saptamani
  • Serviciu auxiliar si optional de gestionare la domiciliu, numai 10 lei/saptamana

Creditele cu valoarea de 500 de lei, 600 de lei, 700 de lei, 800 de lei, 900 de lei, 1.000 de lei, 1.100 de lei si 1.200 de lei, cu perioada de rambursare de 48 de saptamani, vor fi acordate cu o reducere de 50% a comisioanelor aferente creditului (comision de analiza dosar si comision unic aferent serviciului optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a creditului). Reducerea de 50% se aplica in mod raportat la costurile standard aferente produselor cu perioada de rambursare de 48 de saptamani si cu valoarea cuprinsa intre 500 si 1.200 de lei, aflate la data demararii Campaniei in oferta standard Provident.

Conditii minime de aplicare pentru imprumutul Provident pe 48 de saptamani:

  • persoana majora, cu cetatenie romana;
  • venit fix lunar de minimum 300 de lei, dovedibil;
  • adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
  • un numar de telefon valabil.

Perioada promotiei este 05 ianuarie 2021 – 26 aprilie 2021, iar regulamentul integral al Campaniei poate fi consultat aici.

Pentru a aplica pentru un astfel de credit, formularul online disponibil pe site-ul Provident.ro, dar si numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 iti stau la dispozitie. Daca alegi sa aplici direct pe site, in cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de catre un specialist al companiei, care iti va raspunde la orice intrebare si va prelua de indata solicitarea ta.

Asadar, daca ai planuri precum realizarea unor mici modificari in locuinta, urmarea unor studii pentru schimbarea profesiei, asigurarea tuturor celor necesare copiilor pentru scoala etc., impreuna cu Provident rezolvi totul mai usor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.