Imprumutul cu buletinul in 2021. Cum se aplica

Că tot am intrat în noul an de mai bine de 3 luni, iar condiţiile pentru acordarea unui împrumut se posc schimba de pe un an pe altul, venim în întâmpinarea ta cu un articol informaţional despre cum poţi să aplici pentru un credit doar cu buletinul în noul an, dar şi cum se obţine acesta.

Iar, cum pandemia a dus cu ea şi recesiunea globală, criza financiară, foarte mulţi români caută un ajutor, un împrumut. Dar, băncile îşi impun si ele noi condiţii odată cu noua criză financiară, iar principalele condiţii şi opţiuni sunt fie oferirea unor împrummuturi cu dobândă destul de mică spre a face cumva economia să crească. Acest lucru se practică în sepcial între bănci şi corporaţiile ce deţin foarte mult personal. Cea de-a doua opţiune ar fi sporirea condiţiilor, înăsprirea acestora.

Iar, din cauza acestor lucruri, foarte multe persoane încearcă să obţină un împrumut realizat pe termen scurt alaturi de creditdoctor.ro, cu ajutorul unei instituţii financiare nebancare. Deşi dobânda în cazul unui astfel de împrumut este ceva mai mare, plusul principal este reprezentat de condiţiile ceva mai relaxate spre obţinerea unui astfel de împrumut. Pentru a-ţi face o oarecare idee despre aceste condiţii şi cât de aspre sunt, din punct de vedere al venitului minim, odată cu pandemia, venitul minim solicitat în cazul unui astfel de împrumut realizat printr-un IFN, trebuie să fie de doar 300 lei.

Dar, probabil că întrebarea ce stă pe buzele multora dintre voi acum face referire la beneficiile pe care le obţin aceste IFN-uri, ce acordă împrumuturi peste împrumuturi. Prin dobânzile destul de crescute pe care le aplică, aceste IFN-uri reuşesc astfel să scape de riscuri. Există unele IFN-uri ce aplică o taxă zilnică ce începe de la 1% din suma total împrumutată. De exemplu, dacă vom împrumuta o sumă de 10.000 lei cu o dobândă de 1% pe zi, în cazul rambursării împrumutului în 30 de zile, vom plăti în plus 3.000 lei, ceea ce face ca suma totală rambursată să fie de 13.000 lei. Destul de mult, ştim. Dar, după cum am specificat, aceste împrumuturi sunt pentru termen scurt şi mediu de timp.

Însă, deoarece ne-am abătut puţin de la subiectul principal al acestui articol, şi anume acordarea de împrumuturi doar cu buletinul, propunem să vă explicăm şi îndrumăm în obţinerea unui astfel de împrumut.

În acest moment, în ţara noastră există foarte multe astfel de IFN-uri ce vă pot acorda credite, iar o bună parte dintre aceste agenţii acordă împrumuturi doar cu buletinul, fără a fi nevoie de alte acte în plus. Tot ceea ce trebuie să faceţi dumneavoastră este să contactaţi oferta fiecărei agenţii şi să găsiţi pe cele ce oferă astfel de împrumuturi.

Însă, asta nu e tot. Pe lângă împrumutul doar cu buletinul, o bună parte dintre agenţii încearcă să vă ademenească cu o ofertă. Mai exact, vă oferă o dobândă de fix 0% pentru rambursarea creditului în maximum 30 de zile. Aşadar, vei returna fix cât ai împrumutat. Odată ce aţi găsit oferta ce vă convine, ce se pliază dorinţelor dumneavoastră, tot ceea ce mai trebuie să faceţi este să aplicaţi online pentru un astfel de credit. De obicei, o astfel de aplicaţie durează maxim 10 minute, fiind nevoiţi să completaţi câteva detalii personale, iar mai apoi să încărcaţi o fotografie cu actul de identitate. Răspunsul îl veţi primi în aceeaşi zi în care aţi şi aplicat, iar în cazul aprobării, banii vă vor fi viraţi în contul bancar în maximum 48 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *