In top restaurante Bucuresti: The Temple Social Pub

Pe locul 1 in top restaurante Bucuresti, preferatul nostru este The Temple Social Pub. Aici regasim o imbinare de bun gust intre designul locului, mancare, oamenii care il frecventeaza si atmosfera.

Temple se bazeaza in special pe mancare, specialitatatile locului fiind burgerii si coastele. Este situat in categoria puburi Bucuresti, pe Bulevardul Marasesti, nr. 71-73, gazduit de o casa cu o arhitectura impresionanta.

restaurante bucuresti

Atunci cand cautam rooftop Bucuresti, regasim acest loc prietenos in topuri, unde trebuie sa ajungi neaparat. Servirea este relaxata, rapida si majoritatea clientilor revin cu drag.

Am stat de vorba cu ownerul pub-ului, iar acestia sustin ca au dorit un loc care vizitatorii sa regaseasca orice top: rooftop Bucuresti, terase bucuresti, cafenele bucuresti, puburi bucuresti, restaurante Bucuresti. Locul acopera o paleta larga de preferinte, atat pentru persoanele tinere, cat si pentru persoanele de peste 35 de ani.

Preparatele pe care le-am incercat in The Temple Social Pub ne-au impresionat, pe langa partea de dirty food. Foarte gustos a fost antricotul de vita cu piure de mazare, pieptul de rata cu piure de cartofi si trufe, muschiul de vita cu miure de telina si mure, salata cu branza de capra in crusta de migdale plus un desert ingenios cu mere si o inghetata intoarsa in el numit tatin tart.

Despre acest desert numit tatin tart, am aflat ca este cel mai vechi desert din Anglia si a fost descoperit in timpul razboiului, atunci cand o tarta a cazut si merele au venit deasupra foietajului. Ne-a placut foarte mult cum arata, este servita intr-o tigaie in miniatura pe un tocator din lemn.

The Temple Social Pub este un loc clasat foarte bine cand ne referim la terase bucuresti, acest lucru fiind datorat micilor detalii care fac diferenta, cum ar fi lumini, decoratiuni handmade, muzica buna, flori pe mese, multe culori si o atmosfera foarte prietenoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *