Încălțămintea perfectă pentru primăvară – 3 pantofi pentru toată lumea

Când te gândești la primăvară, automat te gândești la vreme schimbătoare. Și tocmai de aceea, putem discuta despre trei tipuri de încălțăminte pe care le abordezi de-a lungul sezonului.

Balerini dama eleganti

Pentru ocazii, pentru birou, pentru plimbări în parc sau pentru shopping, o pereche de balerini dama eleganți pot fi o decizie bună. Dacă ești genul elegant sau pur și simplu inspirația zilei te-a făcut să porți un outfit elegant nu trebuie să-ți chinui picioarele cu tocuri. Să porți o fustă nu cere neapărat tocuri, ci și tenisi dama sau balerini dama eleganți, totul depinde de context.

Tenisi dama

Deja s-a vorbit și s-a reamintit de foarte multe ori că tenisii de dama si adidasii sunt in trend și că nu trebuie să ai neapărat o ținută sport ca să o poți purta cu acest gen de încălțăminte. Nu mai este o regulă că la costum trebuie să porți neapărat pantofi, acum, la bărbați este un nou trend să porți tenisi la costum, dar asta este o altă discuție. Pentru zilele călduroase de primăvară în care vrei să ieși în parc poți purta o rochie cu geacă de blugi și o pereche de tenisi dama.

Sneakers dama

Iar pentru zilele în care îți dorești să adaugi câțiva centimetri înălțimii tale și în același timp să adopți o ținută cool și nu prea elegantă. O pereche de sneakers dama ieftini sunt o alegere potrivită. Iar dacă poți găsi o pereche de sneakers dama ieftini este un mare plus, pentru că noi, femeile, ne bucurăm mai mult atunci când găsim piese grozave la prețuri foarte mici.

Pentru sezonul primăverii și schimbările bruște de temperatură, este bine să fi pregătită pentru orice și tocmai de aceea este bine să faci investiții bine gândite. Alege cu multă atenție piesele în care dorești să investești și fă alegerile potrivite pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *