Incearca sa slabesti si tu prin criolipoliza in centrul Fysiogand

Cele mai bune preturi pentru criolipoliza

criolipoliza

Unul dintre cele mai eficiente tratamente de slabit – criolipoliza – va poate ajuta sa eliminati cu usurinta acumularea de grasime din tesuturi, fara a fi nevoie de un bisturiu. La Centrul de frumusete Fysiogand, avem echipamente de ultra-inalta performanta pentru aplicarea acestui tratament inovator pentru a reda moliciunea si frumusetea corpului tau.

Crio-racirea (sau criolipoliza), dezvoltata de dermatologul Richard Rox Anderson de la Harvard Medical School si de colegii sai si folosit cu succes in clinicile din Europa, este un tratament cosmetic non-invaziv care reduce semnificativ grasimea tisulara. Cu ajutorul unor echipamente specializate, aceste tesuturi sunt localizate si congelate la o temperatura de -10C inainte de a fi eliminate de organism in mod natural.

Criolipoliza necesita anestezie?

Procedura se face fara anestezie si este o procedura nedureroasa.

Rezultatele procesului de criolipoliza merita toata investitia.

Scopul tratamentului de criolipoliza este reducerea volumului de grasime intr-o zona data. Unii pacienti pot alege sa trateze mai multe zone cu probleme de mai multe ori.

Tehnica se bazeaza pe descoperirea ca celulele adipoase sunt mai susceptibile la deteriorare la temperaturi scazute decat alte celule, cum ar fi celulele pielii. Temperaturile scazute afecteaza celulele adipoase, ceea ce poate declansa un raspuns inflamator in organism, care poate duce la moartea celulelor adipoase. Macrofagele sunt celule albe din sange care fac parte din sistemul imunitar al organismului si sunt „chemate la locul ranii” pentru a indeparta celulele adipoase moarte si resturile din organism.

Cat dureaza efectul tratamentului?

Daca credeti ca doar aceste sesiuni sunt solutia salvatoare, va inselati. Pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil, nu uitati ca trebuie sa combinati alimentatia sanatoasa cu mersul la sala.

Prin urmare, rezultatele vor depinde de obiceiurile alimentare ale fiecarui pacient, precum si de nivelul sau fizic. Perioada de valabilitate a evitarii stratului de grasime este de cel putin un an. Cu toate acestea, se sustine ca dietele neregulate pot duce la cresterea in greutate si pot compromite rezultatele tratamentului.

Te asteptam in centrul Fysiogand sa te consulti cu un specialist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.