Incearca si tu o cuvertura de pat si vezi diferenta!

O cuvertura de pat noua iti va schimba in totalitate starea de spirit si te poate scoate din plictiseala, atat pe tine, cat si aspectul camerei in care vrei sa o amenajezi. Dar lasand acest aspect deoparte, beneficiul real pe care ti-l oferi o cuvertura de pat de la Patone este faptul ca iti va proteja canapeaua de alergeni si bacterii.

A venit momentul sa iti achizitionezi si tu o cuvertura de pat!

cuvertura de pat

Orice incapere in momentul in care amenajezi o cuvertura de pat iti va schimba permanent aspectul dintr-unul simplu intr-unul inedit si modern. Este evident ca  atmosfera se va mula in functie de modelul ales, dar si de restul elementelor din camera. Asadar, de ce sa nu iti alegi modelul preferat dintr-o gama diversa de astfel de produse?

Principala caracteristica o constituie faptul ca o cuvertura de pat nu este un produs simplu, ci este un produs matlasat. Acesta este ideala atat pentru sezonul cald, cat si pentru sezonul rece datorita captuselii pe care o are.

Gaseste-ti modelul preferat pentru camera ta!

Pachetul de la Patone contine o cuvertua de pat si doua fete de perna pentru a-ti proteja chiar si pernele. Asadar, un astfel de produs se va integra foarte bine atat in dormitor, cat si in living. Acestea sunt prelucrate din cea mai buna fibra a bumbacului, fiind confectioante chiar la noi in tara, la Pucioasa.

Asa cum mentionam, tot procesul are loc in localitatea Pucioasa, unde profesionestii manuiesc cu atentie fiecare model in parte. Acestea sunt tinute intr-o forma perfecta, iar ingrijirea lor nu ar trebui sa iti faca probleme. Exista o regula de aur: pentru ca un produs sa isi mentina calitatea o perioada mai mare de timp, trebuie sa fie mentinut intr-o stare cat mai excelenta prin ingrijire corecta si constanta. Pentru acest lucru, nu trebuie sa te apropi de produsele chimice care ar dauna materialului, adica clorul. Astfel, cuvertura trebuie sa fie spalata la o temperatura nu mai mare de 40 de grade.

De asemenea, avand in vedere faptul ca astfel de produse sunt confectionate din bumbac, nu ar trebui sa iti faci griji cu privire la alte aspecte pentru ca bumbacul este cel mai bun pentru textile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.