Inelele reglabile din nou la moda – cui i se adreseaza si de ce?

Noi, femeile, avem tendinta de a pune mare pret pe cele mai mici detalii, de unde si aceasta nebunie starnita de inele reglabile. De ce? Pentru aceste inele de argint pur si simplu sunt facute pentru toate tipurile de degete. Totusi, exita aceasta intrebare pe buzele multor femei: cui i se adreseaza inelele reglabile si de ce?

  • Femeilor nonconformiste

Acest tip de inele argint sunt ceva mai nonconformiste prin forma, dar si prin felul in care sunt gandite. Tocmai de aceea, aceste inele au o anumita aura ce se potriveste femeilor puternice, cu un caracter noncorformist ce vor sa transmita mesaje chiar si prin accesoriile pe care le poarta.

  • Femeilor cu fluctuatii in greutate

Pentru perioadele in care iau in greutate inelele reglabile sunt solutia perfecta. Sunt practice pentru ca isi pot regla marimea fara a-si schimba forma sau modelul. Astfel prin felul in care sunt gandite ajuta orice femeie sa poarte accesoriile preferate chiar si in perioadele in care corpul sufera schimbari.

  • Femeilor insarcinate

Femeilor insarcinate tind sa le umfle picioarele, mainile si implicit degetele. Tocmai din aceasta cauza alegerea inelelor reglabile a devenit una fireasca pentru ca nici o viitoare mamica nu va dori sa renunte la un accesoriile pe care le iubeste. Un inel reglabil se va mari sau micsora in functie de degetele celei care il poarta astfel incat sa poata fi purtat dupa preferinte.

  • Tuturor femeilor ce iubesc accesoriile

Chiar daca mai sus am precizat animite tipare de femei, inelele reglabile nu trebuie sa fie purtate doar de cele insarcinate sau de cele ce sufera din cauza fluctuatiilor in greutate. Inelele reglabile ar trebuii sa fie purtate de toate femeile ce isi doresc doresc accesorii practice si deosebite in acelasi timp pentru ca acestea se potrivesc tuturor stilurilor vestimentare. Pot fi purtate atat in outfituri casual, cat si in outfituri ofiice datorita modelelor versatile si simple in acelasi timp.

Indiferent daca esti genul nonconformist sau nu, trebuie sa ai si tu un inel reglabil pentru ca doar astfel iti vei da seama cat de practic este acest model. Nu doar practicitatea lui te va face sa te indragostesti, ci mai degraba faptul ca este un inel finut si deosebit care te va ajuta sa-ti completezi outfiturile in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *