Informatii utile despre piese auto din dezmembrari

Piesele auto din dezmembrari sunt la foarte mare cautare in Romania si cu siguranta fiecare din noi am auzit macar vorbindu-se despre acest subiect, unii dintre noi poate am si cumparat. Piesele din dezmembrari au avantajul ca sunt originale si provin din urma dezmembrari masinilor. Acest tip de activitate, si anume dezmembrarea masinilor are loc in cadrul parcurilor de dezmembrari care sunt societati specializate in acest tip de activitate si sunt acreditate de lege sa desfasoare aceatsa activitate pe teritoriul Romaniei. Parcurile auto de dezmembrari comercializeaza piesele auto provenite din dezmembrari in anumite conditii mai ales daca sunt parcuri legale :

-trebuie sa acorde garantie pieselor auto pe care le comercializeaza deci inainte de vanzare piesele sunt verificate atent de catre mecanicii parcurilor respective

-ofera factura, deci puteti cumpara cu incredere de la ei

-ofera posibilitatea de retur in cazul in care, dumneavostra cel care cumparati nu sunteti multumit de ceea ce ati achizitionat sau pur si simplu fara nici un motiv sunt obligati prin lege sa faca retur.

Piesele auto din dezmembrari pe langa faptul ca sunt originale si se potrivesc perfect pe masina dumneavostra au si avantajul ca sunt mult mai ieftine deci daca bugetul dumneavostra nu va permite momentan cumpararea unei piese noi atunci puteti opta cu incredere la piese auto din dezmembrari.

Puteti achizitiona piese din dezmembrari auto in doua moduri: direct de la vanzator si anume direct de la parcurile de dezmembrari sau de pe internet. Cumpararea pieselor auto de pe internet are foarte multe avantaje in comparatie cu achizitionarea directa de la vanzator deoarece este mult mai comod, economisiti timp si bani nemaifiind nevoie sa va deplasati, in plus pe net puteti sa faceti comparatii de preturi si sa vedeti poze cu produsul/produsele pe care le achizitionati. Un site foarte bun in domeniul dezmembrarilor auto se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este un portal dedicat pieselor din dezmembrari si parcurilor de dezmembrari din toata tara. Puteti cumpara de acolo cu cea mai mare incredere deoarece parcurile sunt verificate inainte sa apara pe site si ofera garantie, factura si retur. Este foarte simplu de folosit atat pentru cei care cumpara cat si pentru cei care vand piese auto din dezmembrari si intermediaza foarte transparent intalnirea dintre vanzator si cumparator. Cei care vand pot sa dauge anunturile mult mai usor in comparatie cu alte site-uri din Romania deorece cu un singur clik pot adauga o masina pe care o au la dezmembrat si practic ea se dezmembreaza in 248 de anunturi ce apar instant pe site cu piesele pe care masina respectiva le contine. Cumparatorii pot face o comanda de piese auto prin intermediul formularului cereri piese si aceasta ajunge instant la toate parcurile prezente pe site iar acestia pot licita pentru piesa sau piesele pe care clientul le doreste si pot obtine astfel un pret rezonabil si o caliatate superioara. Site-ul respectiv contine zeci de mii de anunturi cu diferite piese din dezmembrari de la bara fata completa din dezmembrari pana la motor complet din dezmembrari si au toate marcile auto de la dezmembrari Audi, dezmembrari Bmw, pana la dezmembrari Mercedes ori dezmembrari Wolkswagen deci cu siguranta veti gasi ceea ce cautati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *