Informatiile astrologilor de la ZODIACOOL despreHoroscop 2019

Anul 2018 este pe sfarsite si multi oameni vor deja sa stie ce le va rezerva viitorul in anul care urmeaza de accea astrologii de la ZODIACOOL au publicat horoscopul 2019 iar la Berbec care este si zodia mea am gasit cateva informatii interesante:

Începutul anului 2019 respectă tendințele finelui 2018, când Nodul Nord a intrat în Rac și Jupiter a poposit după 12 ani cu domiciliu în Săgetător. Astfel, mari schimbări ale anului 2019 nu prea sunt, doar Uranus pe data de 7 Ianuarie își reia mersul direct în domiciliul vostru, timp de 2-3 luni, până poposește în Taur pentru următorii 7 ani. 
Vor fi ajutați de Univers, astrologul ZODIACOOL anunță Bebecii că vor dori să înceapă activități noi sau pe cont propriu, să oficializeze relațiile începute în ultimii 2 ani.

As putea spune ca nu va fi un lucru rau daca si anul 2019 va fi la fel ca acestea pentru ca am avut parte de multe lucruri placute si destul de putine lucruri neplacute. Activitatile noi se pot referi cel mai probabil la noi hobby-uri sau lucruri care sa imi ocupe timpul sau poate la noi metode de a putea investi in ceva si sa pot scoate un anumit profit. Poate chiar o mica afacere, un lucru la care m-am gandit de multe ori dar pe care inca nu l-am pus in practica. Dar poate ca in anul viitor ma voi gandi mai mult la asta si voi pune ceva lucruri in miscare. Mai jos puteti gasi si voi informatii despre Berbeci si parcursul lor in noul an.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/berbec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *