Instrument de scris pentru școlarul meu? Aici gasesti stilouri școlare de la Librăria Junior! (P)

Copiii, cât și adulții au nevoie mereu de instrumente de scris, fie ele pixuri, creioane sau stilouri. Dacă nu ai timp să iei la rând fiecare papetărie în căutarea stiloului sau pixului ideal, îl vei putea găsi la Librăria Junior. Bucură-te de ofertele prezente pe site-ul lor.

Librăria Junior este o librărie online ce se ocupă cu furnizarea produselor de birotică, ambalare, caiete și rechizite școlare. Alege să comanzi online de la o papetărie specializată. Magazinele online au venit în ajutorul nostru, majoritatea dintre noi își finalizează programul de lucru la ora 16:00 sau 17:00 și nu reușesc să cumpere mereu ceea ce și-au propus, din pricina magazinelor care se închid rapid.

Alege stiloul potrivit pentru copilul tău

Odată cu începerea școlii, este necesar să îi achiziționezi un stilou calitativ copilului tău, cu care acesta să învețe să scrie caligrafic. Optează să faci cumpărăturile pentru începerea noului an școlar de la Librăria Junior, bucură-te de ofertele acestora. Alege un stilou care îi va ușura copilului scrisul, acesta trebuie să fie practic și să-l ajute pe cel mic să-și dezvolte un scris cât mai caligrafic. Alege instrumentul de scris potrivit, aici gasesti stilouri scolare pentru copilul tău

Ghiozdanul, camaradul celui mic

Ghiozdanul este camaradul celui mic, în acesta el își introduce toate rechizitele școlare, precum și lucrurile personale de care are nevoie. Alege un ghiozdan pentru cel mic, alege-l în mărimea potrivită și modelul dorit. Ghiozdanele sunt esențiale și la grădiniță, chiar dacă copiii în general se joacă în acel loc, tot au nevoie de anumite obiecte personale. Copilul tău își poate alege un ghiozdan simplu sau cu multe compartimente. Există și varianta unui ghiozdan tip troler, pe care îl poate plimba după el. Vezi mai multe pe site-ul oficial, librariajunior.ro.

Descoperă continentele împreună cu cel mic

Copilul tău a început să descopere continentele? Dacă da, este nevoie să îi achiziționezi un atlas geografic sau un glob pământesc de pe care poate învăța atât țările, cât și oceanele, mările și munții. Micii elevi sunt curioși și descoperă în fiecare zi ceva nou, alimentează-le această dorință prin diferitele materiale ce îl vor ajuta să se dezvolte. Optează și pentru atlase cu animale, păsări, ce îi vor prezenta o multitudine de specii de care probabil nu a auzit.

Plastilina de la Librăria Junior

Dacă ești în căutare de plastilină sau lut modelator, le găsești la Librăria Junior. Modelează împreună cu copiii diverse figurine și lasă-i să creeze cât de multe lucruri pot. Creați diferite animale, casuțe, mașinuțe sau ouă de Paște pentru coșul de Înviere. Cei mari nu sunt lăsați la o parte, aceștia se pot bucura de modelarea lutului și pot crea diverse vase personalizate pe care le pot oferi cadou persoanelor dragi.

Comandă de la Librăria Junior tot ce ai nevoie, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. Plasează o comandă online, vei avea parte de reduceri pe care nu le vei găsi în vreun alt magazin. Cu toții vă veți bucura de calitatea produselor pe care le-ați ales.

Contact:

 0722 304 296

 [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *