JimJam se pregătește de Crăciun și vacanță cu două animații pline de magie

„Dinozaurii lui Harry” și „Bravo, Huckle!” sunt compania perfectă pentru cei mici, în așteptarea lui Moș Crăciun și a vacanței de iarnă. Serialele sunt distracția ideală, dar în același timp conțin lecții sociale și emoționale pentru micii spectatori, care stârnesc curiozitatea și pofta de a afla și mai multe.

„Dinozaurii lui Harry” este difuzat în fiecare zi de JimJam, câte două episoade, de la orele 10:05, 14:00 și 21.30. Harry este un băiețel de vârstă preșcolară care primește cadou o găleată plină de dinozauri. Aceasta are și un mare secret: Harry îi poate folosi puterile pentru a călători alături de dinozaurii săi în Dino World sau Lumea Dino, un tărâm uimitor dedicat imaginației.

Fiecare dintre dinozaurii din gălețică – Taury, Trike, Patsy, Pterence, Sid și Steggy – are propria personalitate și propriul temperament, care mai de care mai simpatice! Însă doar Harry poate vorbi cu ei – pentru pentru celelalte personaje din serial, mama, bunica, cel mai bun prieten al lui Harry, Charlie, și sora lui Harry, Sam, cei șase dinozauri par a fi doar niște jucării. Serialul este o adaptare a unei serii de cărți pentru copii scrise și desenate de Ian Whybrow și Adrian Reynolds.

Imediat după „Dinozaurii lui Harry” la JimJam urmează episoade din „Bravo, Huckle!”, de la 10:30 și 14:30. Personajul principal al serialului de animație este Pisica Huckle, însoțită în nenumărate aventuri de sora acesteia, Twirly, bătăușul Berci și fratele său, dar și hipopotamul Hilda. Împreună, simpaticele animale îi ajută pe micii spectatori să învețe mai multe despre viață.

Personajele au parte de explorări ale misterelor din viața de zi cu zi din orașul Tesz-Vesz. Grupul de prieteni călătorește prin oraș cu ajutorul mașinii Măr și al mașinii Murătură, în căutarea unor noi puzzle-uri de rezolvat. Pisica Huckle și însoțitorii săi examinează dovezile și se folosesc de talentele lor naturale de detectivi pentru tot felul de situații, de la a găsi un papagal pierdut și a-l returna stăpânului său, la a afla de ce localnicii au vopsea proaspătă pe haine și la a vâna un monstru, printre multe alte aventuri.

Seria „Bravo, Huckle!” este o adaptare a cărților populare timp de generații întregi de micuți, cărți scrise de Richard Scarry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *