Jocuri de „oameni mari” cu un cod reducere carturesti: de ce să jucăm jocuri de societate

Cine a zis că adulții nu se pot juca? Există așa-zisele jocuri de societate care aduc beneficii unice pentru sănătate și îmbunătățirea vieții. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să fie o transformați într-o activitate cotidiană și să consultați colecția de jocuri de societate de pe site, beneficiind și de un cărturești cod reducere pentru anumite produse.

1. Jocul de societate dezvoltă funcții ale creierului

Această activitate este un exercițiu minunat pentru creier. Deoarece jocul stimulează zone ale creierului care sunt responsabile pentru gândirea complexă și formarea memoriei la copii și adulți, ajută la practicarea abilităților cognitive esențiale, cum ar fi rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.

2. Provoacă râsul și scade stresul

Râsul este că un „efect secundar” al jocurilor de societate și este unul dintre ingredientele esențiale ale creativitățîi și o experiență de învățare plăcută. În plus, râsul și distracția în general ajută la reducerea stresului, motiv pentru care studiile au arătat că jocurile de societate au capacitatea de a reduce stresul.

3. Jocul de societate creează un sentiment de fericire

Jocurile de societate și, în general, jocurile online sau pe rețelele sociale, declanșează eliberarea de endorfine, substanțele chimice naturale ale corpului care vă fac să vă simțiți bine.

4. Reunește oamenii și întărește relațiile.

Baza jocului de societate este cooperarea. Reunește necunoscuți, prieteni vechi, colegi de muncă.

5. Vă permite să vă deconectați de lumea reală

Unul dintre cele mai uimitoare avantaje ale jocurilor de societate este că aceste jocuri tradiționale atrag oamenii din lumea digitală. Jocurile de societate nu implică fixarea unui smartphone, tabletă sau ecran de computer.

6. Un joc de societate scade tensiunea arterială

Pe lângă reducerea stresului, râsul și creșterea „hormonilor fericirii”, jocurile de societate pot fi eficiente în menținerea tensiunii arteriale. Eliberarea endorfinelor determină relaxarea mușchilor și sângele începe să curgă mult mai ușor, ceea ce scade tensiunea arterială.

7. Te invață cum să-ți stabileșți obiective și să ai răbdare.

Câștigarea unui joc necesită strategie și răbdare. Și din fericire, aceste lucruri sunt învățate fără stres, ceea ce este fără îndoială benefic pentru adolescenți, dar și pentru adulți.

8. Jocurile de societate sporesc creativitatea și încrederea în sine

Participarea la jocuri de societate este o ocazie perfectă pentru a socializa și a vă deschide către ceilalți, dar și pentru a afișa latura creativă a personalitățîi dvs., ceea ce poate fi de un mare beneficiu pentru oamenii timizi. Jocul îi încurajează să dezvolte un sentiment mai puternic de creativitate și individualitate, ceea ce duce la o creștere a stimei de sine și un sentiment de a fi inclus și „observat”.

9. Dezvoltă reactivitate și concentrare

Jucărea regulată a jocurilor de societate s-a dovedit a fi eficientă pentru a menține mintea mai activă și mai concentrată. A ajutat oamenii să răspundă mai bine la situațîi care necesită o judecată rapidă și agilitate. Jocurile activează, de asemenea, „abilități de supraviețuire” care ajută la dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și analitice în timp.

Noi însă va propunem reduceri „nebune” la jocurile de societate, accesând site-ul și adăugând un cod reducere cărtureșți la finalizarea comenzii. Și nu ne jucăm când îți spunem că o să găsești totul pe gustul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *