Jocurile online sunt gratuite si educative

In ziua de azi, majoritatea copiilor stiu cum sa deschida un PC si tot la fel de multi stiu sa il utilizeze mai bine decat parintii lor. Nu este exceptie nici la mine in familie, deoarece si copiii mei isi petrec foarte mult timp in fata PC-ului. Desi la inceput ma ingrijoram pentru sanatatea si vederea lor, aceasta problema a fost remediata cu un monitor special, iar de cand au acceptat sa foloseasca si aplicatii educative, am decis ca este mai bine ca acestia sa se joace pe calculator decat sa bata mingea pe vreo strada circulata de masini.
Site-ul lor preferat de unde isi aleg jocurile video se numeste hepy.ro, iar acest site ofera o multime de jocuri educative si amuzante pe care le pot juca in mod gratuit.

Printre preferatele fiului nostru se numara acele jocuri cu bile. Jocurile cu bile sunt mai degraba precum un puzzle, deoarece trebuie sa inserezi bila de o anumita culoare in sirul de bile corespunzator. Acesta este numai unul dintre jocuri. Un alt joc cu bile care ii face placere, este jocul Bowling, care functioneaza pe un principiu destul de simplu. Cu cat dobori mai multe popice si ratezi mai putin, cat atat mai mari sunt sansele de a debloca noi nivele si de a acumula puncte.
Acestea sunt doar cateva dintre sutele de jocuri de pe hepy.ro, un loc plin de amuzament, unde copiii pot sa petreaca ore in sir jucandu-se cu pesonajele preferate in lumea virtuala dar, in aceealsi timp sa si invete lucruri utile.
De exemplu, saptamana trecuta fiul nostru a incercat, pentru prima data, sa faca oua ochi, deoarece pe hepy.ro s-a jucat de-a buatarul si a decis ca asta va face si in viata reala.
Recomand cu incredere site-ul hepy.ro pentru cei mici, deoarece este un loc unde se pot juca in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *